Τένις

Laver Cup: Στο Χάρβαρντ ο Τσιτσιπάς! (video)

Laver Cup: Στο Χάρβαρντ ο Τσιτσιπάς! (video)

Μετά την παρουσία του στο Davis Cup του Lyttos Beach στην Κρήτη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται ήδη στη Βοστώνη για το Laver Cup.

Σχετικά Άρθρα

Ο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, Στέφανος Τσιτσιπάς, θα αγωνιστεί στην σπουδαία διοργάνωση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και είναι προς τιμήν του θρυλικού Ροντ Λέιβερ. Βέβαια, θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε αν θα παίξει τελικά στους αγώνες καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (νεύρωμα Morton), το οποίο τον κράτησε εκτός Davis Cup.

Μαζί με τον Φελισιάνο Λόπεζ, ο Τσιτσιπάς επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο του Harvard Business School στη Μασαχουσέτη και μαζί έδειξαν να το διασκεδάζουν παίζοντας baseball.

Ο Στέφανος μαζί με τους Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ, Ρούμπλεφ, Μπερετίνι, Ρουντ και Λόπεζ (coach ο σπουδαίος Μπιορν Μποργκ) θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το αήττητο για την Team Europe και να κατακτήσουν για 4η συνεχόμενη χρονιά τη διοργάνωση.

Την Team World απαρτίζουν οι Σαποβάλοφ, Σβάρτσμαν, Αλιασίμ, Οπέλκα, Ίσνερ, Κύργιος και Σοκ με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0