Τένις

US Open: Εκτός τελικού η Σάκκαρη – Γράφει ιστορία η Ραντουκάνου (video)

US Open: Εκτός τελικού η Σάκκαρη – Γράφει ιστορία η Ραντουκάνου (video)

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο εμπόδιο της 18χρονης Έμα Ραντουκάνου και ήρθε αντιμέτωπη με την ήττα με 2-0 σετ και συνεπώς τον αποκλεισμό από τον τελικό του US Open.

Σχετικά Άρθρα

Εκτός τελικού στο US Open έμεινε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια ήρθε αντιμέτωπη με την ήττα με 2-0 σετ (6-1, 6-4) από την Έμα Ραντουκάνου, η οποία προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (11/09, 23:00) και έγραψε με τη σειρά της τη δική της ιστορία.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως αυτός είναι ο δεύτερος  χαμένος ημιτελικός της Μαρίας σε Grand Slam στο 2021, μετά από εκείνον στο Roland Garros. Το μόνο σίγουρο είναι πως της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά της τόσο στο Παρίσι, όσο και στη Νέα Υόρκη.

Στο πρώτο σετ η Μαρία ξεκίνησε με διπλό break point και στη συνέχεια και με τρίτο, τα οποία  Ραντουκάνου κατάφερε να σβήσει και να κάνει το 1-0. Με break η 18χρονη έφτασε στο 2-0, με την Ελληνίδα να έχει από πλευράς της τριπλό break point.

Το Νο 150 του ταμπλό έφτασε στο 3-0 έπειτα από ένα συναρπαστικό ράλι, με τη Σάκκαρη να φτάνει 0/7 break point! Συνεχίζοντας τον… μονόλογό της η νεαρή τενίστρια έκανε το 5-0, ενώ η Μαρία έδειξε να αντιδρά μειώνοντας σε 5-1. Η Ραντουκάνου, όμως, «καθάρισε» το σετ μέσα σε 36’ με 6-1 και πήρε προβάδισμα στην αναμέτρηση.

Από πλευράς της η 26χρονη τενίστρια είχε 4 διπλά σφάλματα και 0/7 break point στο πρώτο σετ, ενώ οι winners ήταν 7-6 για εκείνη, έχοντας παράλληλα και 17-8 αβίαστα λάθη.

Σο δεύτερο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά παίρνοντας προβάδισμα με love service game, όμως η Ραντουκάνου με break κατάφερε να κάνει το 2-1. Στη συνέχεια η 18χρονη έφτασε στο 3-1 και είχε διπλό break point, αλλά η Μαρία το έσβησε και μείωσε σε 3-2.

Η Βρετανίδα δεν άργησε να κάνει μετέπειτα το 4-2 έχοντας αρχικά τριπλό και στη συνέχεια και διπλό break point, τα οποία Ελληνίδα έσβησε όλα για το 4-3. Η Μαρία κατάφερε να κάνει το 5-4, όμως εν τέλει έχασε το σετ με 6-4 και αποχαιρέτησε τη φετινή διοργάνωση.

Η Έμα Ραντουκάνου θα αντιμετωπίσει στον τελικό του US Open το Σάββατο (11/09, 23:00) την 19χρονη Λέιλα Φερνάντεζ, η οποία νωρίτερα απέκλεισε την Αρίνα Σαμπαλένα με 3-1 σετ (7-6 (3), 4-6, 6-4).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0