Τένις

Ναδάλ: Αποσύρθηκε από το Τορόντο λόγω τραυματισμού (video)

Ναδάλ: Αποσύρθηκε από το Τορόντο λόγω τραυματισμού (video)
Ο Ράφα Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Masters του Τορόντο, μια ημέρα πριν το προγραμματισμένο ντεμπούτο του στη διοργάνωση.
Σχετικά Άρθρα

Ο Ισπανός, έδωσε συνέντευξη Τύπου στην οποία ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση, ενώ επέλεξε να μην αποκαλύψει αν θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα στο Masters του Σινσινάτι.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/8) ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον Τζορτζ Λόιντ Χάρις, στο πλαίσιο του 2ου γύρου στο Rogers Cup, όμως η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί ποτέ.

Ο Νοτιοαφρικανός, μετά την απόσυρση του Ράφα από τη διοργάνωση, θα αντιμετωπίσει τον Φελισιάνο Λόπεζ, με φόντο την είσοδο στη φάση των “16” του θεσμού.

Στη συνέντευξη Τύπου του, ο Ναδάλ, Νο4 τενίστας στον κόσμο αυτή τη στιγμή, τόνισε: «Πραγματικά, ήθελα πολύ να παίξω φέτος στο Τορόντο, όμως, δυστυχώς, έπρεπε να πάρω αυτή τη δύσκολη απόφαση».

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Έχω πρόβλημα στο αριστερό μου πόδι, εδώ και μερικούς μήνες. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το τουρνουά, ειδικά μετά από τις τόσες μεγάλες επιτυχίες που έχω ζήσει εδώ

Πραγματικά, συγγνώμη. Αλλά όσο και να προσπάθησα, δεν μπόρεσα να είμαι έτοιμος για την πρεμιέρα. Ελπίζω σε δυο χρόνια, να είμαι σε θέση να αγωνιστώ στο Τορόντο».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0