Τένις

Τζόκοβιτς: «H εξέδρα κατά 90% είναι εναντίον μου»

Τζόκοβιτς: «H εξέδρα κατά 90% είναι εναντίον μου»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τόνισε σε δηλώσεις του πως στα περισσότερα παιχνίδια που παίζει ο κόσμος στην εξέδρα δεν είναι με το μέρος του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ντένις Κούντλα, όπου επικράτησε και πέρασε στους «16» του Wimbledon, μίλησε για τον κόσμο στις εξέδρες, τονίζοντας πως στους περισσότερους αγώνες είναι εναντίον του.

«Δεν είναι κάτι που δεν βλέπει ο κόσμος. Είναι γεγονός ότι παίζω το 90% των ματς μου, ίσως και περισσότερα, ενάντια στον αντίπαλο, αλλά και ενάντια στην εξέδρα», ανέφερε αρχικά χαμογελώντας ο κορυφαίος τενίστας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Μέρη που έχω μεγαλύτερη υποστήριξη από ό,τι ο αντίπαλός μου είναι σπάνια. Είναι κάτι το οποίο έχω συνηθίσει, αλλά είμαι και άνθρωπος με αισθήματα, οπότε καμία φορά με ενοχλεί και με εκνευρίζει όταν κάποιος με προκαλεί. Ήταν μερικοί άνθρωποι, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Οι αντιδράσεις μου ήταν εκρηκτικές, ίσως περισσότερο από ό,τι έπρεπε να είναι, αλλά έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου και τους βάλω στη θέση τους».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης0