Sports Βusiness

Ο Εμπαπέ «ψάχνει» το συμβόλαιο του Σαλάχ, επί τέσσερα!

Ο Εμπαπέ «ψάχνει» το συμβόλαιο του Σαλάχ, επί τέσσερα!

Τόσα χρήματα μόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ευρώπη, και μόνο για χάρη του. Αλλιώς... Σαουδική Αραβία!

Όσο δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο, το όνομά του θα βρίσκεται συνεχώς, στα «πρωτοσέλιδα». Το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει να είναι στον «αέρα», ο επόμενος σταθμός της καριέρας του άγνωστος, αλλά ήρθαν στο «φως», οι οικονομικές του απαιτήσεις!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Telegraph, ο 25χρονος Γάλλος σταρ, αναζητά συμβόλαιο ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος!

Μεγάλη απόκλιση από το τρέχον του στην Παρί, δεν υπάρχει, αφού σύμφωνα με το Front Office Sports, ότι λαμβάνει 82 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Πάντως, τόσα χρήματα, πλην της Παρί Σεν Ζερμέν -και μόνο για χάρη του- δεν πληρώνει άλλος στην Ευρώπη!

Όσοι λαμβάνουν περισσότερα, έκαναν το «βήμα» προς τη Σαουδική Αραβία. Πρόκειται για τους Κριστιάνο Ρονάλντο (182 εκατ. ευρώ), Καρίμ Μπενζεμά (91 εκατ. ευρώ) και Νεϊμάρ (73 εκατ. ευρώ).

Αυτομάτως, πιθανοί προορισμοί όπως η Λίβερπουλ, απορρίπτονται. Πέραν του προβλήματος που θα δημιουργούσε ένα τέτοιο deal στο Financial Fair Play (FFP), δύσκολα θα δεχόντουσαν οι υπόλοιποι παίκτες των «Reds», πως κάποιος θα λαμβάνει τα χρήματά τους επί τόσες φορές.

Είναι ενδεικτικό, πως ο επί χρόνια, αλλά και νυν σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, βάζει στα ταμεία του 400.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ ο Εμπαπέ στο ίδιο διάστημα, θα λαμβάνει περίπου 1,4 εκατομμύρια! Δηλαδή, τα τετραπλάσια!

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0