Sports Βusiness

Σκόραρε με τα νέα παπούτσια του ο Άρνολντ, μετά τη «μεταγραφή» στην Adidas με πανάκριβο συμβόλαιο! (video)

Σκόραρε με τα νέα παπούτσια του ο Άρνολντ, μετά τη «μεταγραφή» στην Adidas με πανάκριβο συμβόλαιο! (video)
Το γκολ του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ απέναντι στη Σίτι, και ειδικά ο πανηγυρισμός του, έκαναν τον «γύρο» του... διαδικτύου! Όπως φαίνεται, τα ακυκλοφόρητα νέα παπούτσια της Adidas, με την οποία ξεκίνησε να συνεργάζεται, του έφεραν και τύχη, εκτός από πολλά εκατομμύρια, στον τραπεζικό του λογαριασμό!
Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ υπέγραψε ένα υψηλότατο πολυετές συμβόλαιο με την Adidas, που θα τον τοποθετήσει ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη, για ένα deal με παπούτσια!

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, το ύψος της συμφωνίας, αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ! Κάπως έτσι, δίνει τέλος στη διεθνή συνεργασία του με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης από τις ΗΠΑ, Under Armour, με την οποία συνεργάστηκε πρώτη φορά το 2017.

Πλέον, αποτελεί ένα από τα βασικά πρόσωπα της νέας σειράς παπουτσιών Predator της Adidas, μαζί με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ Μαδρίτης και τον Πέδρι της Μπαρτσελόνα.

Ο 25χρονος αποφάσισε να κάνει αυτήν την αλλαγή, μετά από θετικές συζητήσεις με τον γερμανικό «κολοσσό», σχετικά με τα πλάνα που έχουν γι' αυτόν, αφού η Adidas θεωρεί πως πρόκειται για έναν παίκτη παγκόσμιας εμβέλειας, με τεράστια εμπορική δυναμική.

Ο Άρνολντ φόρεσε ένα ακυκλοφόρητο ζευγάρι Predator, στην ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ (25/11, 1-1) στο Έτιχαντ, για την 13η αγωνιστική της Premier League. Εκεί, όπου με το δικό του γκολ, χάρισε έστω τον βαθμό στους «Reds», δέκα λεπτά πριν το φινάλε του ματς.

Κάπως έτσι, ο δεύτερος αρχηγός της Λίβερπουλ στη φετινή σεζόν, ένα παιδί που μεγάλωσε μέσα στον σύλλογο και πλησιάζει τις 300 συμμετοχές με αυτόν, ενώ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Αγγλίας, ξεκίνησε ιδανικά την «προώθηση» της νέας συνεργασίας του.

Πάνω απ' όλα, όμως, με τη συγκεκριμένη συμφωνία «εξαργύρωσε» το ισχυρό brand name που έχει χτίσει και εξασφάλισε πως θα βρίσκεται ανάμεσα και στους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, και ως προς το εμπορικό κομμάτι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0