Sports Βusiness

Φιλαδέλφεια Σίξερς: Επένδυση 250 εκατομμυρίων στο κέντρο της πόλης!

Φιλαδέλφεια Σίξερς: Επένδυση 250 εκατομμυρίων στο κέντρο της πόλης!

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό της αρένας, στην οποία θα σχεδιάζουν να αγωνίζονται από την σεζόν 2031-2032 και θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Οι Σίξερς σχεδιάζουν το νέο τους στάδιο «76 place» που θα κοσμεί το κέντρο της Φιλαδέλφειας με όλο και περισσότερες λεπτομέρειες να έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπερπολυτελή κατασκευή.

Το νέο γήπεδο στην πόλη της Φιλαδέλφειας πέρα από την υπερσύγχρονη και ακριβή κατασκευή θα περιλαμβάνει και επιπλέον χώρο γύρω του έτοιμο για επενδύσεις. Αυτός ο χώρος αναμένεται να αξιοποιηθεί μέσω της χρηματοδότησης κατοικιών πέριξ της πολυτελούς αρένας ως μέρος ιδιωτικής επένδυσης που θα αγγίζει τα 250 εκατομμύρια.

Sixers-arena-photo-4.webp

Οι λεπτομέρειες που έχουν δημοσιευτεί κάνουν λόγο για ένα συγκρότημα κατοικιών, περίπου 395, που θα περιλαμβάνει σπίτια προσιτά από οικονομικής άποψης, τουλάχιστον το 20% από αυτά, κάτι για το οποίο είχαν δεσμευτεί οι Σίξερς όταν ανακοίνωσαν την δημιουργία του νέου τους γηπέδου.

Επιπλέον, το «76 Place» σχεδιάζεται με προσόψεις έχοντας τη δυνατότητα ψηφιακής σήμανσης και στις τέσσερις πλευρές, οι οποίες θα προγραμματιστούν να προβάλουν και να προωθούν εκδηλώσεις καθώς και κοινοτικά μηνύματα.

Παράλληλα υπάρχει η πρόθεση να ενσωματωθούν βιώσιμες στρατηγικές μείωσης του διοξειδίου του άνθρακα, αλλά και να τοποθετηθεί γυάλινη πρόσοψη, ώστε να συνδέεται το εξωτερικό με το εσωτερικό της αρένας.

Sixers-arena-photo-1.webp

Ο στόχος της ομάδας είναι να εγκαινιάσει την αρένα των 1,3 δις δολαρίων πριν από την σεζόν 2031-32 στο ΝΒΑ, καθώς η μίσθωση των Σίξερς στην τωρινή τους στέγη, το «Fargo Center», λήγει το 2031.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0