Sports Βusiness

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μεγάλη πτώση στη μετοχή της, «φουντώνουν» οι φήμες πως οι Γκλέιζερς δεν την πουλάνε! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μεγάλη πτώση στη μετοχή της, «φουντώνουν» οι φήμες πως οι Γκλέιζερς δεν την πουλάνε! (video)

Ολική ανατροπή στην υπόθεση πώλησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Σχετικά Άρθρα
Στα «βράχια» φαίνεται πως οδηγείται η πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η επιστροφή του συλλόγου στους τίτλους έφερε ξανά χαμόγελο στα χείλη των οπαδών της, μετά από έξι χρόνια ανομβρίας, αλλά τα οικονομικά νέα, δεν είναι καλά.

Η μετοχή των «κόκκινων διαβόλων» έπεσε κατά 10% τη Δευτέρα (27/02) και πλέον, υπάρχει έντονη ανησυχία πως οι Γκλέιζερς δεν θα πουλήσουν, εν τέλει, την ομάδα.

Ο στόχος των 5 δισεκατομμυρίων λιρών που είχαν θέσει αρχικά, μοιάζει ανέφικτος στην παρούσα φάση, αφού εντός μίας εβδομάδας, υπήρξε κατάρρευση στη μετοχή της, της τάξεως του 17%, δηλαδή περίπου ενός δισεκατομμυρίου!

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sky Sports, όσοι έχουν καταθέσει πρόταση για την εξαγορά του συλλόγου, δηλαδή ο Χαμάντ Αλ Θάνι και ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ακόμη περιμένουν νεότερα από τη Raine Group, που διαχειρίζεται την υπόθεση πώλησης για λογαριασμό των Γκλέιζερς, για το πώς θα προχωρήσει η διαδικασία, μιας και εκκρεμεί ο οικονομικός έλεγχος.

Κάπως έτσι, πληθαίνουν, πλέον, οι «φωνές», πως οι νυν ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αναζητούν αγοραστή, αλλά επενδυτή!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0