Sports Βusiness

Πώς συνδέονται η Άστον Βίλα, ο Ουνάι Έμερι και ο Νταβίντ Βίγια;

Πώς συνδέονται η Άστον Βίλα, ο Ουνάι Έμερι και ο Νταβίντ Βίγια;
Η Άστον Βίλα τείνει να γίνει ισπανική παροικία, μιας και λίγο μετά την έλευση του Ουνάι Έμερι, «άνοιξε» την πόρτα της και στην εταιρεία του Νταβίντ Βίγια.
Η άκρως προβληματική εικόνα της Άστον Βίλα, έως την 1η Νοεμβρίου του 2022, όταν και ανέλαβε τα «ηνία» της ο Ουνάι Έμερι, έχει αλλάξει για τα καλά.

Πέντε νίκες στην Premier League σε επτά παιχνίδια έκτοτε, μόλις μία ήττα και οι ιθύνοντες του συλλόγου φαίνεται πως απόφασισαν να συνεχίσουν... ισπανικά, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Νταμιά Βιδαγκάνι ίσως να είναι παντελώς άγνωστος για το μεγαλύτερο μέρος των ποδοσφαιρόφιλων ανά τον πλανήτη, αλλά αποτελεί το δεξί «χέρι», ενός θρύλου του αθλήματος: του Νταβίντ Βίγια.

Ο διεθυντής του DV7 Group, εταιρείας του Νταβίντ Βίγια, αποτελεί -πλέον- κάτοικο Μπέρμιγχαμ, καθώς του ανατέθηκε να γίνει ο «δίαυλος επικοινωνίας» του Ουνάι Έμερι, με διάφορους τομείς της Άστον Βίλα. Από μέλη της διοίκησης, έως τον υπεύθυνο συντήρησης του σταδίου!

damia-vidagany_14_744x403.jpeg

Κάπως έτσι, καλείται να διαχειριστεί εντέλως «ξένες» ως προς τον ίδιο αρμοδιότητες, από την παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού ή τη διαχείρηση της καριέρας αθλητών κορυφαίου επιπέδου, πάνω στα οποία εργαζόταν την τελευταία τετραετία.

Από την άλλη, γνωρίζει πώς λειτουργεί ένας σύλλογος, αφού κατά το παρελθόν, διετέλεσε διευθυντής επικοινωνίας, μάρκετινγκ και εξωτερικών σχέσεων της Βαλένθια, από το 2008 έως το 2017.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0