Sports Βusiness

Διακοπή της συνεργασίας ανάμεσα σε Ίντερ και «DigitalBits»... λόγω οικονομικών οφειλών

Διακοπή της συνεργασίας ανάμεσα σε Ίντερ και «DigitalBits»... λόγω οικονομικών οφειλών
Σύμφωνα με πληροφορίες  του «Il Sole 24 Ore», την ιταλική έκδοση της «Financial Times», η Ίντερ διέκοψε την συνεργασία της με την εταιρία κρυπτονομισμάτων, «Digital Bits», λόγω καθυστέρησης καταβολής της χορηγίας.

Ρεπορτάζ του ιταλικού «Μέσου» που ασχολείται με οικονομικής φύσεως ζητήματα, κάνει λόγω για διακοπή της συνεργασίας ανάμεσα στους «νερατζούρι» και την «Digital Bits». Πρόκειται για συμφωνία που είχε γίνει κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν, με την εταιρία να κοσμεί το δεξί μανίκι της επίσημης εμφάνισης του συλλόγου.

Παρότι οι Μιλανέζοι θα καρπωνόταν 85 εκ. σε βάθος τετραετίας, η εταιρία κρυπτονομισμάτων αποδείχθηκε ασυνεπής στις υποχρεώσεις της. Φαίνεται να υπήρξε καθυστέρηση καταβολής ποσού της τάξεως των 5 εκ ευρώ, γεγονός που κλόνισε την φερεγγυότητα του διαφαινόμενου deal.

Να σημειωθεί ωστόσο, ότι η «Digital Bits» αποτελεί χορηγό και της Ρόμα, με την οποία φαίνεται να μην υπάρχει κανένα ζήτημα με την καταβολή του ποσού. Σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι ο κόσμος των «crypto» μαστίζεται από αστάθεια, με διαδοχικά οικονομικά σκαμπανεβάσματα που μπορούν να φέρουν τον εκάστοτε επενδυτή από το ζενίθ στο «ναδίρ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0