Sports Βusiness

NOCTA: Το μπάσιμο του Drake στην μπασκετική ένδυση και ο ρόλος του Γιάννη (video)

NOCTA: Το μπάσιμο του Drake στην μπασκετική ένδυση και ο ρόλος του Γιάννη (video)
Σε παλαιότερο αφιέρωμα, το BN Sports είχε σκιαγραφήσει την σχέση του ράπερ Drake με αθλητές κορυφαίου βεληνεκούς. Πλέον διεισδύει και στην ένδυση του αγαπημένου του NBA, έναν χρόνο μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας το 2019, είχε γίνει κακός μπελάς του Greek Freak, μιλώντας και εκνευρίζοντας τον συνεχώς από τις προνομιακές θέσεις του court side. Η παθολογική αγάπη του για την γενέτειρα του, το Τορόντο και κατ' επέκταση τους Ράπτορς, τον έκανε να γίνει ένας από τους λαοφιλέστερους οπαδούς της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη. Και πλέον κάνει το επιχειρηματικό του άνοιγμα μέσα σε αυτή...

Το χρονικό της ιστορία ξεκινά από τον Δεκέμβρη του 2020, όταν ο Καναδός καλλιτέχνης αποφάσισε να λανσάρει τη δική του σειρά ρούχων σε συνεργασία με την Nike. Ιδού και εγένετο. Η «Nocta»μπήκε στη ζωή των καταναλωτών και με σκοπό την απογείωση του brand name προσέγγισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του δαχτυλιδιού απέναντι στους Σανς, ο Έλληνας MVP έγινε το πρόσωπο της καινούριας του καμπάνιας.

Χωρίς πολλά, πολλά τα ρούχα έγιναν ανάρπαστα σχεδόν με τη κυκλοφορία τους. Λίγα μόνα λεπτά χρειάστηκε η σχετική ιστοσελίδα για να ξεπουλήσει όλα τα κομμάτια της. Με γνώμονα το τότε, ο Drake αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά αυτό το καλοκαίρι και να κάνει μπάσιμο στον μαγικό κόσμο του NBA. Σκοπός του να ντύνει τους αθλητές, είτε με προπονητικά ρούχα είτε με αξεσουάρ κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Η αρχή έγινε πιλοτικά με τον κολεγιακό αθλητή DJ Wagner (σ.σ. γιο του παλαίμαχου Μιλτ Βάγκνερ), ώστε μετέπειτα να προσεγγίσει κορυφαίους παίκτες της αμερικανικής καλαθοσφαίρισης. Στόχος του να πρωταγωνιστεί κανονικά η εταιρία από το 2023, γεγονός που κατά τα φαινόμενα θα υλοποιηθεί. Δεν θα του είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αν αναλογιστεί κανείς τις διαπροσωπικές σχέσεις που διατηρεί με προσωπικότητες όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Καουάι Λέοναρντ και ο Κέβιν Ντουράντ.

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0