Sports Βusiness

Οι ελληνικές διακοπές του Μάτζικ Τζόνσον προς 4 εκατομμύρια δολάρια και κάτι... ψιλά (video)

Οι ελληνικές διακοπές του Μάτζικ Τζόνσον προς 4 εκατομμύρια δολάρια και κάτι... ψιλά (video)
Οι διακοπές του Μάτζικ Τζόνσον είναι ο ορισμός του «live your myth in Greece» και το BN Sports κάνει τον λογαριασμό για την κρουαζιέρα του βετεράνου NBAερ.
Σχετικά Άρθρα

Ο Μάτζικ Τζόνσον αποτελεί κινητή διαφήμιση για την Ελλάδα, αφού τα τελευταία καλοκαίρια επιλέγει να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα εξερευνώντας τις ομορφιές της χώρας μας.

Αυτό είναι βέβαια ήδη γνωστό, καθώς ο άλλοτε θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς δεν σταματά να αναρτά σχετικές φωτογραφίες στα προσωπικά του social media, ενώ και τα εγχώρια μέσα δεν σταματούν να τις αναπαράγουν.

Αυτό που δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό είναι το πόσο κοστίζουν οι διακοπές του Μάτζικ Τζόνσον και της συζύγου του Κούκι. Κρατηθείτε καλά, γιατί το νούμερο ζαλίζει. 

Το ενοίκιο για το υπερπολυτελές σκάφος, ονόματι Aquila, που χρησιμοποιεί ο Τζόνσον για να κάνει τις βόλτες του στα ελληνικά πελάγη αγγίζει το ένα εκατομμύριο δολάρια… την εβδομάδα! Βέβαια, ο πρότερος βίος του Μάτζικ δείχνει ότι συνήθως περνάει έναν γεμάτο μήνα στην χώρα μας μαζί με τους φίλους του -μεταξύ αυτών και ο γνωστός ηθοποιός Σάμιουελ Λ. Τζάκσον- προτού κάνει τη στάση του και στο Κάπρι της γειτονικής Ιταλίας.

Συνολικά δηλαδή το «live your myth in Greece» του Μάτζικ Τζόνσον ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια δολάρια και κάτι… ψιλά, αφού τα έξοδά του δεν περιορίζονται φυσικά μόνο στην ενοικίαση του γιοτ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το εν λόγω σκάφος ανήκει στην Αν Γουόλτον Κρόνκι, την κληρονόμο της περιουσίας της Walmart έχει μήκος 281 πόδια και μπορεί να φιλοξενήσει 12 καλεσμένους και 28 άτομα προσωπικό. Ακόμα, το Aquila, διαθέτει γυμναστήριο, τζακούζι, σπα, αίθουσα προβολής ταινιών, αλλά και νυχτερινό κέντρο διασκέδασης!

Η κατασκευή του διήρκησε 5 χρόνια και η πρώτη του εμφάνιση έγινε το 2010 στη Διεθνή Έκθεση Σκαφών Fort Lauderdale. Να σημειώσουμε δε ότι το Aquila είναι το μεγαλύτερο σκάφος που κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ από το 1930, έχοντας βάρος 2.950 τόνων, ενώ η αξία του κοστολογείται μόλις (sic) στα 150.000.000 δολάρια! 



Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0