Sports Βusiness

Ίντερ Μαϊάμι: «Μεταγραφές» από το πάνω… ράφι και στα οικονομικά, με στελέχη της Μπαρτσελόνα!

Ίντερ Μαϊάμι: «Μεταγραφές» από το πάνω… ράφι και στα οικονομικά, με στελέχη της Μπαρτσελόνα!
Η Ίντερ Μαϊάμι, γνωστότερη ως «ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ», προχώρησε σε δύο σημαντικές κινήσεις στην οικονομική οργάνωση, με πρώην στελέχη της Μπαρτσελόνα!

Άρωμα… Βαρκελώνης έχει αρχίσει να αποκτά η νέα υπερδύναμη του MLS, Ίντερ Μαϊάμι. Η διοίκηση του συλλόγου, δηλαδή ο Χόρχε Μας -νέος ιδιοκτήτης της Ρεάλ Ζαραγόσα- και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον Βίκτορ Όλιβερ, υπεύθυνο εσόδων της Μπαρτσελόνα κατά την προηγούμενη εξαετία, όσον αφορά το Καμπ Νου και το μουσείο του συλλόγου.

Ο ρόλος του στις ΗΠΑ δεν θα αλλάξει σημαντικά, αφού θα είναι ανώτερος αντιπρόεδρος εσόδων και εγκαταστάσεων του συλλόγου. Εκεί, μάλιστα, θα βρει γνώριμα πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα, θα συνεχίσει να ενημερώνει για τις οικονομικές δραστηριότητες του συλλόγου που εργάζεται, τον άλλοτε προϊστάμενό του στους «μπλαουγκράνα», Τσάβι Ασένσι. Αμφότεροι αποχώρησαν μετά την αλλαγή της προεδρίας στον σύλλογο και την έλευση του Τζουάν Λαπόρτα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να προσεγγίσουμε και να εντάξουμε στην ομάδα μας έναν άνθρωπο με την εμπειρία του Βίκτορ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ασένσι, ενώ ο Όλιβερ, από τη δική του μεριά, ανέφερε:

«Το MLS στοχεύει να γίνει ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει όλα τα φόντα να το πετύχει».

Πλέον, μένει να φανεί αν οι εν λόγω προσθήκες θα μπορέσουν να αποφέρουν καλύτερα αποτελέσματα την Ίντερ Μαϊάμι, απ’ ό,τι στην Μπαρτσελόνα.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0