Sports Βusiness

Η νέα εταιρεία παραγωγής του Εμπαπέ σύναψε πολυετή συμφωνία με το NBA!

Η νέα εταιρεία παραγωγής του Εμπαπέ σύναψε πολυετή συμφωνία με το NBA!

Η νεοσύστατη εταιρεία παραγωγής του Κιλιάν Εμπαπέ, «Zebra Valley», σύναψε συμφωνία με το NBA, η οποία παρουσιάστηκε στο περιθώριο του NBA Draft 2022!

Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, μπορεί να είναι μόλις 23, ωστόσο φαίνεται ότι σκέφτεται από τώρα το μέλλον του, όταν βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Πρόσφατα, ο άσος των Παριζιάνων, προχώρησε στη σύσταση μιας νέας εταιρίας παραγωγής, σε συνεργασία με το αμερικανικό πρακτορείο του Χόλιγουντ, «WME Sports», με το όνομα «Zebra Valley».  Η νεοσύστατη εταιρία θα έχει έδρα το Λος Άντζελες και θα έχει ως στόχο της, την παραγωγή περιεχομένου σχετικό με τον αθλητισμό, την τεχνολογία, την μουσική αλλά και τα video games.

Σε αυτό το πλαίσιο, η «Zebra Valley» ανακοίνωσε και την πρώτη της μεγάλη συμφωνία με το NBA! Μάλιστα, η παρουσίαση της εν λόγω συνεργασίας έγινε στο περιθώριο του NBA Draft 2022, από την State Farm στο Barclays Center στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Ο Εμπαπέ βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και πήγε στην εκδήλωση των φετινών Draft προκειμένου να προωθήσει το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα. Μάλιστα, μαζί του παρευρέθηκαν και 15 παιδιά από το ίδρυμά του, τα οποία ταξίδεψαν μαζί του από την Γαλλία.

62b58a6f664d2.jpeg

«Είμαι εδώ γιατί ξεκίνησα μια εταιρεία παραγωγής. Υπογράψαμε μια συνεργασία με το NBA, οπότε ήρθε η ώρα, κατά τη διάρκεια του Draft, να το παρουσιάσουμε στα μάτια του κόσμου. Είμαι οπαδός του ΝΒΑ και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος άσος στο κανάλι «BeIn Sports».

Η συνεργασία των δύο πλευρών, αποβλέπει στο να φέρει κοντά το κοινό του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, μέσα από την προβολή ποιοτικού περιεχομένου.

«Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ του Zebra Valley και του NBA αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα για να φέρει κοντά τους οπαδούς του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ γύρω από το premium περιεχόμενο λέγοντας ιστορίες που έχουν σημασία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα του NBA για να προωθήσουμε τον διάλογο μεταξύ των παγκόσμιων κοινοτήτων και να κάνουμε τις πολιτιστικές συνομιλίες ακόμα πιο σχετικές»», πρόσθεσε ο Εμπαπέ.  

Από την πλευρά του NBA, μίλησε ο Έλληνας Head of Fan Engagement & Direct-to-Consumer στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, Γιώργος Αϊβάζογλου.

«Η ένταξη του Κιλιάν Εμπαπέ στην οικογένεια του NBA είναι πολύ σημαντική για την παγκόσμια απήχηση του μπάσκετ του NBA και τη σύγκλιση του πρωταθλήματος, της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας και της λαϊκής κουλτούρας», δήλωσε ο κ. Αϊβάζογλου και πρόσθεσε «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Kylian και την ομάδα στο Zebra Valley για να δημιουργήσουμε μοναδικό και συναρπαστικό περιεχόμενο που προσελκύει και εμπνέει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο».

Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0