Sports Βusiness

Λίβερπουλ: Έφτασε σε συμφωνία χορηγίας με την Extreme Networks

Λίβερπουλ: Έφτασε σε συμφωνία χορηγίας με την Extreme Networks

Σημαντική χορηγική συμφωνία για την Λίβερπουλ, η οποία «έδωσε τα χέρια» με την εταιρεία δικτύωσης Extreme Networks

Λίβερπουλ και Extreme Networks θα «βαδίσουν» μαζί για τα επόμενα χρόνια, μετά την χορηγική συμφωνία μεταξύ τους. Με την κίνηση αυτή, οι «κόκκινοι» κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα στην βελτίωση του δικτύου τους, με την εν λόγω συνεργασία να υπόσχεται πολλές σχετικές παροχές.

Η Extreme Networks, αμερικανική εταιρεία δικτύωσης, θα γίνει ο επίσημος «πάροχος δικτύου Wi-Fi» και «πάροχος αναλυτικών στοιχείων Wi-Fi». Παράλληλα, το δίκτυο της εταιρείας θα εγκατασταθεί στο Άνφιλντ, δίνοντας πρόσβαση σε όλους τους φιλάθλους, αλλά και βοηθώντας την Λίβερπουλ να εισάγει νέες υπηρεσίες όπως επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα.

Τέλος, η υποστήριξη της Extreme Networks σε επίπεδο δεδομένων θα δώσει στην Λίβερπουλ την δυνατότητα πρόσβασης σε data πραγματικού χρόνου, όπως την «κίνηση» των οπαδών, την χρήση εφαρμογών στο γήπεδο αλλά και τα διαστήματα ενός αγώνα στα οποία οι φίλαθλοι αλληλεπιδρούν περισσότερο με τον ψηφιακό κόσμο.

Η Extreme Networks έχει… εμπειρία από Αγγλία, καθώς είχε φτάσει σε συμφωνία και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νωρίτερα φέτος. Στα αμερικανικά αθλήματα η παρουσία της είναι ισχυρή, μέσω παροχών δικτύων Wi-Fi στο MLB, το NFL και το NHL.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0