Sports Βusiness

IMG: Αναλαμβάνει την παραγωγή και το stream του φιλικού Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

IMG: Αναλαμβάνει την παραγωγή και το stream του φιλικού Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Η IMG δίνει ζωή στην φιλική αναμέτρηση μέσω ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής κάλυψης.

Ο διοργανωτής εκδηλώσεων Fresh Air Festival με έδρα την Μπανγκόκ όρισε την IMG να παράγει και να καλύψει ραδιοφωνικά τον προσεχή φιλικό αγώνα προετοιμασίας μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ.

Το πρακτορείο που ανήκει στην Endeavor θα πουλήσει τα διεθνή δικαιώματα μέσων ενημέρωσης για το παιχνίδι, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Ρατζαμανγκάλα, στην Ταϊλάνδη, στις 12 Ιουλίου. Τα δικαιώματα που κατοχυρώθηκαν δεν περιλαμβάνουν, ωστόσο, την χώρα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η IMG είπε ότι θα χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό συνεργείου παραγωγής Ταϊλάνδης, Σιγκαπούρης και Βρετανίας για την κάλυψη του ματς. Το πρακτορείο θα χρησιμοποιήσει 12 κάμερες, συμπεριλαμβανομένων δύο σταθερών, για να κινηματογραφήσει τον αγώνα.

Τον περασμένο μήνα, το δωρεάν δίκτυο Ten, ανακοίνωσε ότι έχει αποκτήσει δικαιώματα για τον αγώνα στην Αυστραλία. Το Ten θα δείχνει επίσης ζωντανή κάλυψη των αγώνων προετοιμασίας της σεζόν που αφορούν την Άρσεναλ, την Τσέλσι και τη Λιντς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εν τω μεταξύ, είχε δηλώσει προηγουμένως ότι όλοι οι αγώνες προετοιμασίας της θα προβληθούν ζωντανά στο εσωτερικό τηλεοπτικό κανάλι MUTV, εκτός από την Αυστραλία και την Ταϊλάνδη λόγω εγχώριων συμφωνιών για τα δικαιώματα.

Ο αγώνας πριν από τη σεζόν μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που κυκλοφορεί τοπικά ως Bangkok Century Cup, θα σηματοδοτήσει την πρώτη επίσκεψη των «κόκκινων διαβόλων» στην Ταϊλάνδη από το 2013 και την πρώτη επίσκεψη της Λίβερπουλ από το 2015. Θα αποτελέσει επίσης τον πρώτο Έρικ Τεν Χαγκ ως προπονητής των «κόκκινων διαβόλων».

Ο ανώτερος αντιπρόεδρος της IMG, Ντάλε Λεβίν, δήλωσε:

«Θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον αγώνα και αναμένουμε ότι θα μεταδοθεί σε περισσότερες από 100 αγορές παγκοσμίως. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ δημοφιλείς στην περιοχή και έχουν τεράστιους ακόλουθους στην Ταϊλάνδη, οπότε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι αναμφίβολα φανταστική. Η τεχνογνωσία μας στην τηλεοπτική παραγωγή θα εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο αξιών παραγωγής για τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς σε όλο τον κόσμο».

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0