Sports Βusiness

Λίβερπουλ: Αλλάζει χορηγό στην φανέλα και μπαίνει στον κόσμο των... κρυπτονομισμάτων

Λίβερπουλ: Αλλάζει χορηγό στην φανέλα και μπαίνει στον κόσμο των... κρυπτονομισμάτων

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να κάνει ένα τολμηρό οικονομικό βήμα, με το οποίο θα γίνει η πρώτη αγγλική ομάδα με εταιρία κρυπτονομισμάτων στην φανέλα!

Μια πρωτοποριακή συμφωνία χορηγίας ετοιμάζεται να συνάψει η Λίβερπουλ, σύμφωνα με την Athletic. Ο αγγλικός σύλλογος επεξεργάζεται το ενδεχόμενο χορηγίας από εταιρία κρυπτονομισμάτων για διαφήμιση στην φανέλα.

Η συνεργασία των «κόκκινων» με τον τωρινό χορηγό, την Standard Chatered, λήγει τον Μάιο του 2023, με τις δύο πλευρές να μην πλησιάζουν σε ανανέωση. Κατ’ επέκταση, η Λίβερπουλ «κοιτάζει» την επόμενη μέρα, εξετάζοντας νέα εμπορικά ανοίγματα.

Οι εταιρίες κρυπτονομισμάτων έχουν καθιερωθεί στον οικονομικό κόσμο και αποτελούν πιθανώς το μέλλον του εμπορίου. Στο γεγονός αυτό φαίνεται πως θέλει να επενδύσει η Λίβερπουλ, που σκέφτεται να εισχωρήσει στον χώρο αυτό και να προχωρήσει σε μια ριζοσπαστική κίνηση.

Τέτοιου είδους συνεργασίες δεν είναι σπάνιες στον ποδοσφαιρικό κόσμο, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ όμως σκοπεύει να κάνει την εταιρία κρυπτονομισμάτων χορηγό της φανέλας της, κάτι που δεν έχει προηγούμενο στην Αγγλία

Η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή ζητά περίπου 83 εκατομμύρια ευρώ σε διάστημα 2 χρόνων για οποιαδήποτε συμφωνία, ενώ αναμένεται να υπάρξουν σχετικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες οχτώ εβδομάδες.



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0