Sports Βusiness

Με μία διαφήμιση από τα… παλιά, ο Μπέκαμ κάνει «ντεμπούτο» στο NFT! (video)

Με μία διαφήμιση από τα… παλιά, ο Μπέκαμ κάνει «ντεμπούτο» στο NFT! (video)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με ένα βίντεο που «γύρισε» τον χρόνο πίσω, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη DigitalBits, εταιρεία που θα φιλοξενεί τα NFTs του.

Σχετικά Άρθρα

Οι συλλογές NFT έχουν επεκταθεί για τα καλά στον χώρο του ποδοσφαίρου, την ώρα που και οι σταρ παλαιότερων εποχών δεν ξεφεύγουν από τον «κανόνα». Πόσω μάλλον, όταν πρόκειται για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Τι κι αν «οδεύει» προς το 47ο έτος της ηλικίας του και έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση από το 2013; Παραμένει ένας σταρ και πόλος έλξης ταυτόχρονα. για εταιρείες που αναζητούν το κατάλληλο πρόσωπο για να τις διαφημίσει.

Με βάση αυτό το σκεπτικό, η DigitalBits απευθύνθηκε στον Μπέκαμ, ώστε να γίνει πρεσβευτής της εταιρείας και να την διαφημίζει μέσω των social media που διαθέτει. Η πρότασή της έγινε δεκτή και η «επικύρωση» της συμφωνίας ήρθε μέσω ενός βίντεο που θύμισε αλλοτινές εποχές: τότε που ο Άγγλος πρωταγωνιστούσε σε διαφημίσεις, ως το μεγάλο αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η DigitalBits θα είναι και ο αποκλειστικός πάροχος των NFT του Μπέκαμ, με την ημερομηνία που θα τεθούν σε κυκλοφορία να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή.


Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0