Sports Βusiness

Νέα «εποχή» για τη WTA: Η Hologic βασικός χορηγός της, μετά από αναζήτηση 12 ετών!

Νέα «εποχή» για τη WTA: Η Hologic βασικός χορηγός της, μετά από αναζήτηση 12 ετών!
Η δυναμική της WTA αλλάζει, μετά τη χορηγική συμφωνία που υπέγραψε με την Hologic, δίνοντας τέλος στη δωδεκαετή (!) αναζήτηση βασικού χορηγού!
 
Μία νέα «εποχή» ξεκινά για τη WTA, αφού ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Hologic, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας και πρόκειται για τη μεγαλύτερη χορηγική συμφωνία στην ιστορία του Tour.
 
Η Hologic αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και καινοτόμες εταιρείες στον τομέα της, με κύριό της μέλημα τη βελτίωση της υγείας και ποιότητας ζωής των γυναικών. 
 
Το οικονομικό σκέλος της εταιρείας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αλλά σύμφωνα με όσα διαρρέονται από τη WTA, τα χρηματικά οφέλη από την εν λόγω συνεργασία θα προσφέρουν μεγάλη βοήθεια τόσο στο Tour, όσο και σε όλα τα μέλη του, ενισχύοντας τις απολαβές των παικτών, τα χρηματικά έπαθλα, αλλά και τη γενικότερη οργάνωση. 
 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη λογίζεται ως μία μεγάλη νίκη για την WTA, που αναζητούσε έναν βασικό χορηγού μεγάλου βεληνεκούς από το 2010, όταν και έπαυσε η συνεργασία της με τη Sony Ericsson. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η απόφαση του Tour να αναθέσει την ανεύρεση και βελτίωση των εμπορικών της συμφωνιών, στην CSM Sports & Entertainment.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά η Hologic υπογράφει μία συμφωνία τέτοιου βεληνεκούς, παρά τα 36 χρόνια ύπαρξης που μετρά. Μάλιστα, φέτος έκανε το... ντεμπούτο της στο Super Bowl, μέσω της Mary J. Blige, και πλέον θα διαφημίζεται επί μονίμου βάσεως στα WTA 500 και 1000 τουρνουά.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0