Sports Βusiness

Κίνδυνος πτώχευσης για την Τσέλσι – αμερικάνικο ενδιαφέρον για την εξαγορά της!

Κίνδυνος πτώχευσης για την Τσέλσι – αμερικάνικο ενδιαφέρον για την εξαγορά της!

Η αναστάτωση που έχει προκύψει στην Τσέλσι με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς καλά κρατεί, με τον Ρώσο μεγιστάνα να κατηγορείται για έγγραφα που συνδέουν το όνομά του με υποθέσεις ρωσικής διαφθοράς, με άμεση συνέπεια να υπάρχει πιθανότητα δήμευσης της περιουσίας του. Σε περίπτωση που αυτό γίνει πράξη, η Τσέλσι αυτομάτως θα χάσει 1,5 δισεκατομμύρια λίρες, γεγονός που είναι δυνατόν να την οδηγήσει στην πτώχευση!

Καταστροφική είναι δυνατό να χαρακτηριστεί η επιρροή που μπορεί να έχει στην Τσέλσι μία ενδεχόμενη δήμευση της περιουσίας του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος κατηγορείται από το εργατικό κόμμα αντιπολίτευσης στην Αγγλία για υποθέσεις πολιτικής διαφθοράς και προσπάθεια άσκησης πολιτικής επιρροής στο Ηνωμένο Βασίλειο, προτείνοντας να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Επί της ουσίας, αν αυτό γίνει πράξη, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς όχι απλά δεν θα έχει επαφή με την Τσέλσι και το «Νησί», αλλά ταυτόχρονα δεν θα έχει στην κατοχή του ούτε τη νυν ομάδα του, ούτε άλλη ομάδα της Premier League και θα χρεώσει τον σύλλογό του με 1,5 δισεκατομμύρια λίρες, πράγμα που ίσως έχει ως συνέπεια την πτώχευση των Λονδρέζων.

Η μοναδική λύση για να πάψει να υφίσταται αυτή η αβεβαιότητα με τον Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι, φέρνει προσφορές για την αγορά της ομάδας!

Αναλυτικότερα, ενδιαφερόμενοι για τις μετοχές της Τσέλσι φαίνεται ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την αβεβαιότητα που επικρατεί με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς ελέω πολέμου και δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν άμεσα προσφορές για την εξαγορά του συλλόγου!

Το Bloomberg αναφέρει ότι ενδιαφερόμενες πλευρές – ακόμα και από τις Ηνωμένες Πολιτείες – έχουν ήδη ξεκινήσει να καταρτίζουν το πλάνο, βάσει του οποίου θα κάνουν την προσφορά τους, ανάλογα και με τις εξελίξεις...

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports,gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0