Sports Βusiness

Τέλος... εποχής για Macron και Λάτσιο - Η Mizuno θα «ντύνει» τους Ρωμαίους!

Τέλος... εποχής για Macron και Λάτσιο - Η Mizuno θα «ντύνει» τους Ρωμαίους!
Η Λάτσιο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ιαπωνική εταιρεία ένδυσης, Mizuno, που θα τεθεί σε ισχύ από τις αρχές της σεζόν 2022-23, ολοκληρώνοντας την πενταετή «σύμπλευση» με τη Macron!
Η πενταετής συνεργασία της Macron με τη Λάτσιο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι επίσημο πλέον, πως δεν θα υπάρξει συνέχεια. Οι Ρωμαίοι ανακοίνωσαν πως η Mizuno, εταιρεία ένδυσης που εδρεύει στην Ιαπωνία, θα είναι ο νέος τους πάροχος ρουχισμού, από τη σεζόν 2022-23, τόσο για τις ομάδες ανδρών και γυναικών, όσο και για αυτή των νέων.
 

Το υλικό θα παραδοθεί στους «λατσιάλι» με την υπογραφή της Future Performance Sports, μίας υπό-εταιρείας της Mizuno, η οποία θα διαφημίζεται τόσο μέσω banner στο Ολίμπικο, όσο και μέσω των social media που διατηρεί ο σύλλογος. Πέραν της ανάγκης αλλαγής της εταιρείας ένδυσης, ωστόσο, το βαθύτερο αίτιο ήταν χρηματικό, αφού λέγεται πως η συμφωνία θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 4 εκατ. ευρώ που πρόσφερε η Macron!
 
Κατά αυτόν τον τρόπο, η Mizuno επιστρέφει δυναμικά στο ιταλικό ποδόσφαιρο, αφού μετά την Τσιντατέλα και την Τσεζένα, ομάδες της Serie B και Serie C, θα «ντύνει» μία από τις μεγάλες δυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου, όπως έπραξε για ένα μικρό χρονικό διάστημα τη σεζόν 2001-02, όταν συνεργάστηκε με τη Φιορεντίνα.
Εικόνα

Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0