Sports Βusiness

NFL: Πουλήθηκε για 16,9 χιλιάδες δολάρια το γάντι του Αντόνιο Μπράουν!

NFL: Πουλήθηκε για 16,9 χιλιάδες δολάρια το γάντι του Αντόνιο Μπράουν!

Μπορεί ο Αντόνιο Μπράουν να αποχωρούσε από το γήπεδο προκλητικά, πετώντας γάντια και την φανέλα του στις εξέδρες της αντίπαλης ομάδας, όμως δίχως να το καταλάβει, έκανε μία κίνηση… φιλανθρωπίας, καθώς το γάντι πουλήθηκε έναντι 16, 9 χιλιάδων δολαρίων!

Το γάντι του Αντόνιο Μπράουν που πέταξε στους θαυμαστές κατά τη διάρκεια του Mid-Game Exit εναντίον των Jets πωλείται για 16,9 χιλιάδες δολάρια!

Συγκεκριμένα, όταν ο Αντόνιο Μπράουν αποχώρησε από το γήπεδο στη μέση της νίκης των Tampa Bay Buccaneers επί των New York Jets, έκανε δίχως να το αντιληφθεί μια… πράξη φιλανθρωπίας.

Σύμφωνα με την Τζένα Λέιν του ESPN, ένα από τα γάντια που πέταξε ο Brown στο πλήθος πωλήθηκε για 16.911,60 δολάρια σε δημοπρασία το Σάββατο.

Ο επτά φορές Pro Bowler ξεσήκωσε τον κόσμο του NFL όταν έβγαλε τη φανέλα του, πριν κάνει χειρονομίες προς τους οπαδούς του MetLife Stadium, και βγει από το τούνελ.

Ως μέρος της πράξης διαμαρτυρίας του, ο Μπράουν πέταξε το εσώρουχο και τα γάντια του στις εξέδρες.

Η προσφορά για ένα από τα γάντια ξεκίνησε από 81$, με τον Λέλαντς να αναφέρει το κομμάτι ως «απτό ενθύμιο από μια εμβληματική στιγμή NFL».

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsportts.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0