Sports Βusiness

Μπαρτσελόνα: Οι λεπτομέρειες πίσω από τη «χρυσή» συνεργασία με το Spotify για γήπεδο και φανέλα!

Μπαρτσελόνα: Οι λεπτομέρειες πίσω από τη «χρυσή» συνεργασία με το Spotify για γήπεδο και φανέλα!

Το όνομα του «Camp Nou» είναι έτοιμο να συμπληρωθεί με αυτό του Spotify, καθώς η Μπαρτσελόνα έχει δώσει τα χέρια με την γνωστή εταιρία. Το BN Sports σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη συγκεκριμένη συμφωνία.

Το στάδιο της Μπαρτσελόνα αλλάζει όνομα μαζί με την εμφάνιση. Ο ισπανικός σύλλογος έκλεισε μία σημαντική συμφωνία με το Spotify, καθώς η γνωστή εταιρία θα είναι ο νέος χορηγός στο μπροστά μέρος των εμφανίσεων του. Ωστόσο, το όνομά της, θα βρίσκεται και δίπλα σε αυτό του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, το «Camp Nou», αναμένεται να μετονομαστεί σε «Spotify Camp Nou». Μάλιστα, αυτό θα συμβεί, την ίδια στιγμή που το γήπεδο θα βρίσκει υπό ανακαίνιση, ωστόσο ενδιαφέρουν συλλέγουν τα δεδομένα της συμφωνίας. 

Αρχικά, το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της Μπαρτσελόνα για τη συμφωνία που περιλαμβάνει το λογότυπο της πολυεθνικής εταιρίας στη φανέλα, είναι στα 280 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια (!).

Ένα πολύ σημαντικό ποσό, αν δει κάποιος τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που έχει ο ισπανικός σύλλογος αυτή την στιγμή. Παράλληλα, υπάρχουν και άλλα έσοδα λόγω του γηπέδου. Το Spotify θα βάλει το όνομά του από τώρα, δηλαδή ενώ το γήπεδο ανακαινίζεται. Για αυτό και οι «μπλαουγκράνα» θα βάζουν τα ταμεία τους το ποσό των πέντε εκατ. ευρώ για κάθε σεζόν.

Βέβαια, δεν θα μείνει σταθερός αυτός ο αριθμός. Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα έχει συμφωνήσει πως εφόσον ολοκληρωθούν οι εργασίες, τα έδωσα θα αυξηθούν αυτομάτως στα 20 εκατ. ευρώ τη κάθε σεζόν. Ταυτόχρονα, πρέπει είναι αξιοσημείωτο πως το Spotify και η Μπαρτσελόνα, μπορούν να συνεργάζονται για το όνομα του σταδίου μέχρι 20 χρόνια το μάξιμουμ.

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0