Sports Βusiness

Ο Βάτσλικ σταμάτησε τη χρηματιστηριακή του πτώση, ντυμένος στα «κόκκινα»! (video)

Ο Βάτσλικ σταμάτησε τη χρηματιστηριακή του πτώση, ντυμένος στα «κόκκινα»! (video)

Ο Τσέχος, Τόμας Βάτσλικ, με τις καλές εμφανίσεις του με τους «ερυθρόλευκους» έβαλε τέλος στην απότομη… χρηματιστηριακή του βουτιά!

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βάτσλικ, αποκτήθηκε από την Σεβίλλη ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι! Η χρηματιστηριακή αξία του Τσέχου τερματοφύλακα στην Ισπανική ομάδα, απογειώθηκε με αποκορύφωμα το Δεκέμβριο του 2018 όπου είχε ακουμπήσει τις 18.000.000€, όταν είχε κατακτήσει το βραβείο του καλύτερου Τσέχου τερματοφύλακα.

Το 2020 όμως ξεκίνησε μια απότομη πτώση της αξίας, του νυν παίκτη του Ολυμπιακού και μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, η…. βουτιά του ανερχόταν στα 10.000.000€, δηλαδή η αξία του έφτασε στα 8.000.000€.

Δεν ήταν όμως η ελάχιστη τιμή που θα γνώριζε η καθοδική του πορεία του 32χρονού κίπερ, καθώς μερικούς μήνες πριν… πιάσει λιμάνι η αξία του ξανά έπεσε και μάλιστα με ποσοστό ύψους 50%, δηλαδή 4.000.000€. Αυτή η μετάπτωση όμως διεκόπη κατά την έλευση του στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Οι καλές του εμφανίσεις στο… λιμάνι, σε συνδυασμό την καλή του πορεία στο Euro 2020, σταθεροποίησαν την χρηματιστηριακή αξία και έβαλε τέλος σε αυτή τη «βουτιά» που ξεκίνησε δύο χρόνια νωρίτερα!

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0