Sports Βusiness

NBA: Η Sinclair ετοιμάζει προσφορά 600 εκατομμυρίων για τη νέα εφαρμογή streaming!

NBA: Η Sinclair ετοιμάζει προσφορά 600 εκατομμυρίων για τη νέα εφαρμογή streaming!

Έχοντας στόχο να λανσάρει τη νέα της streaming υπηρεσία αργότερα φέτος, η Sinclair θα προβεί σε μια πολύ δελεαστική προσφορά για την μετάδοση των αγώνων του ΝΒΑ.

Σχετικά Άρθρα

Η μονάδα αθλητικού δικτύου της Sinclair Broadcast Group Inc. Βρίσκεται πολύ κοντά στη σύναψη συμφωνιών για τη μετάδοση αγώνων του NBA στη νέα της υπηρεσία streaming. Μάλιστα η χρηματοδότηση θα φτάσει τα 600 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να μπορέσει να λανσαριστεί η εφαρμογή αργότερα φέτος.

Το νέο δάνειο για το εγχείρημα της Diamond Sports Group θα μπορούσε να ανακοινωθεί μαζί με τα τοπικά δικαιώματα ροής του NBA την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται. Η Diamond αναμένει να κυκλοφορήσει την προσφορά το πρώτο εξάμηνο του 2022, η οποία θα επεκταθεί στην υπάρχουσα υπηρεσία streaming για τους περιφερειακούς συνδρομητές τηλεόρασης.

Η συμφωνία με το Νο 1 πρωτάθλημα στον κόσμο θα δώσει στην Diamond περιφερειακά ψηφιακά δικαιώματα του NBA, ενώ η εφαρμογή θα χρηματοδοτηθεί με ένα νέο δάνειο πρώτης δέσμευσης υπερ-προτεραιότητας από μια υπάρχουσα ομάδα εξασφαλισμένων πιστωτών.

Η κυκλοφορία θα μπορούσε να βοηθήσει την εταιρία να σπάσει την πτώση της τηλεθέασης και να δημιουργήσει κέρδη που θα συμβάλλουν στη διαχείριση των τεράστιων χρεών που προκύπτουν από την πώλησή της το 2019 στη Sinclair. Το αθλητικό δίκτυο και η εταιρία συνομιλούν με τους πιστωτές εδώ και μήνες για τρόπους διαχείρισης του φόρτου των 8,1 δισεκατομμυρίων και υποστήριξης της ανάπτυξης της καταναλωτικής εφαρμογής, η οποία είναι κλειδί για το μέλλον της καθώς το παραδοσιακό τηλεοπτικό κοινό διαβρώνεται.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0