Sports Βusiness

Στα βήματα του μπαμπά ο Ρομέο Μπέκαμ βγάζει λεφτά με το… όνομα του!

Στα βήματα του μπαμπά ο Ρομέο Μπέκαμ βγάζει λεφτά με το… όνομα του!

Το πιο πλούσιο παιδί των Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν είναι ο πρωτότοκος γιος τους Μπρούκλιν, αλλά ο 19χρονος Ρομέο, όσο περίεργο και αν ακούγεται. Πως όμως κατάφερε να φτάσει σε αυτό το σημείο;

Σχετικά Άρθρα

Μπορεί να μοιάζει οξύμωρο, όμως ο 19άχρονος γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρομέο, μπορεί να περηφανεύεται έναν χρόνο μετά την ενηλικίωσή του, πως είναι ο πιο πλούσιος γιος του τέως ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικότερα, ο νεαρός έχει ήδη ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων, δίχως να αναφερόμαστε απλά στο γεγονός πως είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά κυρίως στον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να «πλασάρει» και να εκμεταλλευτεί προς όφελός του το όνομά του.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρομέο είναι ο δεύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώρια Μπέκαμ, και μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στις ΗΠΑ όπου παίζει ποδόσφαιρο και την Αγγλία όπου εδρεύει η οικογένειά του. Ο αδερφός του Μπρούκλιν ζει επίσης στις ΗΠΑ με την αρραβωνιαστικιά του, ενώ τα δύο άλλα αδέρφια του, ο 16άχρονος Κρουζ και η 10άχρονη Χάρπερ, πηγαίνουν ακόμη σχολείο.

Ο Ρομέο υπέγραψε με την Fort Lauderdale CF τον Σεπτέμβριο και έχει παίξει σε έξι αναμετρήσεις, δίχως να έχει καταγράψει κάποια συμμετοχή σε γκολ της ομάδας του. Ταυτόχρονα, έγινε άμεσα γνωστός στη βιομηχανία της μόδας και το 2011 είχε αναδειχθεί ο 26ός πιο καλοντυμένος άνδρας της Βρετανίας – σε ηλικία μόλις 8 ετών.

Κάποιο ταλέντο λοιπόν δεδομένα το έχει… Κλείνει εμπορικές συμφωνίες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτή με την Puma, η οποία θα του αποφέρει 1,2 εκατομμύρια λίρες και είναι η αρχή μίας σειράς σειρά κερδοφόρων συνεργασιών που αναμένεται να γίνουν γι’ αυτόν τα επόμενα χρόνια.

Αναφορικά με αυτό, μια πηγή είπε: «Ο Ρομέο πληρώθηκε 1,2 εκατομμύρια λίρες για τη συμφωνία του να γίνει το παγκόσμιο πρόσωπο της Puma. Είναι ο πλουσιότερος από τα παιδιά των Μπέκαμ και τώρα – όπως και ο πατέρας του – οδεύει ώστε να γίνει σούπερ σταρ».

Και συνέχισε: «Ο Ρομέο είναι πραγματικά σκληρά εργαζόμενος και, εκτός από το να πιέζει για νίκες στο γήπεδο παίζοντας με την Fort Lauderdale CF, την εφεδρική ομάδα του συλλόγου Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, χαράζει ένα όνομα στο χώρο της διαφήμισης. Η συμφωνία με την Puma ελπίζουμε να γίνει μια μακροχρόνια συνεργασία. Όπως ο Ντέιβιντ δούλεψε με την Adidas για περισσότερα από 20 χρόνια, είναι πιθανό και ο Ρομέο να κάνει το ίδιο με την Puma. Είναι νέος και τέλειος για τον δημογραφικό στόχο τους, οπότε για την Puma αξίζει κάθε δεκάρα. Αυτή είναι μόνο η πρώτη από τις μεγάλες εμπορικές προσφορές εκτός γηπέδου για τον Ρομέο στη νέα του καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».

«Το brand Yves Saint Laurent έχει δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Ρομέο αφότου δούλεψε μαζί του το καλοκαίρι και είναι πιθανό να προσπαθήσουν να τον κλείσουν για άλλη μία καμπάνια. Το μέλλον είναι πολύ λαμπρό για τον Ρομέο και δε θα αργήσει να βγάλει άλλο ένα εκατομμύριο» συμπλήρωσε μία ακόμα πηγή.

Κάπως έτσι, ο Ρομέο είναι το πιο πλούσιο από τα τέσσερα παιδιά των Μπέκαμ και ας μην είναι ο πρωτότοκος. Βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του, δίχως να έχει το ταλέντο του αλλά με «όπλο» την εμφάνισή του και την… οξυδέρκειά του, ώστε να εκμεταλλευτεί το όνομά του, αυξάνει τις αποδοχές του και καθιερώνεται στο υψηλό στερέωμα.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0