Sports Βusiness

Η «επέλαση» των κρυπτονομισμάτων συνεχίζεται: Η Kiba Inu χορηγός στη φανέλα της Ουντινέζε!

Η «επέλαση» των κρυπτονομισμάτων συνεχίζεται: Η Kiba Inu χορηγός στη φανέλα της Ουντινέζε!
Η Serie A συνεχίζει να θεωρεί ως λύση στο οικονομικό... χάος που έφερε ο κορονοϊός τις χορηγικές συμφωνίες με εταιρείες κρυπτονομισμάτων και στη μακρά λίστα προστέθηκε νέος σύλλογος: η Ουντινέζε!
Σχετικά Άρθρα

Η Ουντινέζε εντάχθηκε στον χώρο τον κρυπτονομισμάτων μετά την έναρξη της συνεργασίας της με την Kiba Inu. Οι «μπιανκονέρι» ανακοίνωσαν πως η εν λόγω εταιρία θα αποτελέσει τον δευτερεύοντα χορηγό τους, ο οποίος δεν έφερε «γούρι» στο... ντεμπούτο του απέναντι στη Μίλαν, όπου πρωτοεμφανίστηκε στη φανέλα τους, αφού έμειναν στο 1-1 (11/12). Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, η συνεργασία των δύο πλευρών θα διαρκέσει έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Η Kiba Inu δεν έχει το δικό της blockchain, αλλά στηρίζεται στο δίκτυο της Ethereum ή της Binance Smart Chain και αυτοπροσδιορίζεται ως ένα meme coin. Ο λόγος είναι προφανής.
Εικόνα

Όπως γίνεται αντιληπτό, η… εισβολή των εταιρειών κρυπτονομισμάτων ως χορηγών στη Serie A συνεχίζεται! Άλλωστε, όπως έχει τονιστεί από όλες τις αρμόδιες πλευρές, αποτελεί μία λύση στο οικονομικό «χάος» που επέφερε ο κορονοϊός στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Το συνολικό ποσό που μπαίνει στα ταμεία των συλλόγων ανέρχεται στα 70 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ υπενθυμίζεται πως η Serie A συνεργάζεται με την Crypto.com, την οποία διαφημίζει μέσω του VAR.

Με τον τρόπο αυτό, η Ουντινέζε ακολούθησε το παράδειγμα της Νάπολι, που ήταν η τελευταία που πρόσθεσε στη φανέλα της έναν ανάλογο χορηγό. Στην περίπτωση των «παρτενοπέι» ήταν η Floki που προστέθηκε στο πίσω μέρος της φανέλας τους, αποδεικνύοντας πως το ιταλικό πρωτάθλημα βλέπει τις εταιρείες κρυπτονομισμάτων ως μία λύση στο οικονομικό αδιέξοδο, σε αντίθεση με την Premier League, που επιχειρεί να βρει έναν τρόπο είτε να περιορίσει, είτε να μπλοκάρει, τέτοιου είδους συμφωνίες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0