Sports Βusiness

Η Νιούκαστλ αφαιρεί την επωνυμία Sports Direct από το St James' Park

Η Νιούκαστλ αφαιρεί την επωνυμία Sports Direct από το St James' Park
Οι εργασίες για την κατάργηση της επωνυμίας SportsDirect από το StJamesPark βρίσκονται σε εξέλιξη. Η Νιούκαστλ επιβεβαίωσε ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν αυτή την εβδομάδα, ενώ υπάρχει η προσδοκία ότι θα ολοκληρωθούν εγκαίρως για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα τους με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 19 Δεκεμβρίου 

Η σήμανση Sports Direct στο St James' Park τελικά αφαιρείται, όπως επιβεβαίωσε η Νιούκαστλ. Η διάλυση του branding που συνδέεται με τον αντιδημοφιλή πρώην ιδιοκτήτη Mike Ashley έχει ήδη χαιρετιστεί από τους θαυμαστές των Magpies στα social media. 

Οι εργασίες ξεκίνησαν στο Leazes End του εδάφους και θα συνεχιστούν αυτή την εβδομάδα, με την αναμενόμενη ολοκλήρωση εγκαίρως για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της Νιούκαστλ εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι στις 19 Δεκεμβρίου. 

Ο Ashley κατάφερε τελικά να πουλήσει τη Νιούκαστλ σε μια κοινοπραξία στην Σαουδική Αραβία τον Οκτώβριο, αφού η Premier League έλαβε «νομικά δεσμευτικές διαβεβαιώσεις» ότι το κράτος της Μέσης Ανατολής δεν θα είχε άμεσο έλεγχο στον σύλλογο. 

Η διευθύντρια του συλλόγου Amanda Staveley δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι «ανυπομονεί» να αφαιρέσει τα λογότυπα της Sports Direct και να λάβει νέους χορηγούς. Βέβαια η Νιούκαστλ εξακολουθεί να υπόκειται σε προσωρινή απαγόρευση σύναψης συμφωνιών χορηγίας που σχετίζονται με ιδιοκτήτες. 

Η Staveley είναι μέρος μιας ομάδας εργασίας της Premier League που εξετάζει τον τρόπο διαχείρισης των χορηγιών και άλλων χρηματοδοτήσεων που σχετίζονται με τους ιδιοκτήτες στο μέλλον. Η απαγόρευση θα μπορούσε ενδεχομένως να αρθεί όταν οι προτάσεις εξεταστούν ξανά στη συνεδρίαση των μετόχων της Premier League στις 14 Δεκεμβρίου. 

Μιλώντας για την απαγόρευση στις 11 Νοεμβρίου, ο Staveley είπε: «Ήταν τόσο δύσκολο για εμάς. Πραγματικά δεχθήκαμε μεγάλο χτύπημα. Και έτσι ελπίζω ότι θα το άρουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Και μετά θα βγει η σήμανση (Sports) Direct, ανυπομονώ να κατέβει. Εργαζόμαστε (τους νέους κανόνες) τώρα, ελπίζουμε να τελειώσει το μορατόριουμ. Θα πρέπει να λάβουμε συμβουλές για το πόσο θα διαρκέσει αυτή η διαδικασία γιατί δεν είναι στον έλεγχό μας, είναι στον έλεγχο της Premier League, αλλά θα επιδιώξουμε να κάνουμε συμφωνίες χορηγίας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτό δεν μας εμποδίζει να δουλέψουμε πάνω τους και να προετοιμαστούμε για εκείνη τη στιγμή». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0