Sports Βusiness

Νέο επιχειρηματικό άνοιγμα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - Μπαίνει στο μετοχικό σχήμα της ALT μαζί με τον Τομ Μπρέιντι!

Νέο επιχειρηματικό άνοιγμα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - Μπαίνει στο μετοχικό σχήμα της ALT μαζί με τον Τομ Μπρέιντι!
Η εταιρεία που ειδικεύεται στην ανταλλαγή αθλητικών καρτών, η ALTενέταξε στο μετοχολόγιο της ορισμένους επενδυτές υψηλού προφίλ στον γύρο χρηματοδότησης της με την κωδική ονομασία «SeriesB», ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων!
Σχετικά Άρθρα

Ο συγκεκριμένος γύρος ανακοινώθηκε πως ξεκινά την προηγούμενη εβδομάδα και συντονίστηκε από εταιρείες όπως οι Spearhead, Seven Six fund, Apollo Group, Vibe Capital, και Breyer Capital.

Αρχικά, πρέπει να πούμε δυο λόγια για την ALT. Πρόκειται επί της ουσίας για μια εταιρεία η οποία λειτουργεί σαν μεσάζοντας στο τομέα των αθλητικών καρτών. Ο ρόλος της είναι να παίρνει συλλεκτικές κάρτες τις οποίες τις μεταπουλάει από αγοραστή σε αγοραστή κρατώντας μια σημαντική προμήθεια, ενώ προηγουμένως τις αποθηκεύει και σε ένα δικό της χρηματοκιβώτιο που έχει τις κατάλληλες θερμοκρασίες για να μην υποστούν αλλοίωση.

Πολλές φορές, οι αγοραστές που κατέχουν τις κάρτες, αποφασίζουν να τις κρατήσουν στο χρηματοκιβώτιο, ώστε κάποια στιγμή αν το επιθυμούν να τις μεταπουλήσουν και εκείνοι με τη σειρά τους.

Ποια η ανάμιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε όλο αυτό; Ο πρωταθλητής του NBA και σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, φαίνεται πως μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα αθλητών όπως η παίκτρια της Εθνικής Αμερικης Άλεξ Μόργκαν, ο παίκτης του NFL, Τομ Μπρέιντι, η αθλήτρια του WNBA Κάντας Πάρκερ, θα συμμετέχουν στον συγκεκριμένο γύρο ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ALT συγκέντρωσε 31 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο Μάρτιο στον γύρο «Series A» με επικεφαλής ονόματα όπως αυτά των Κέβιν Ντουράντ, Λάρι Φιτζέραλντ και Κέλβιν Μπίσαμ. Η εταιρεία ξεκίνησε την πλατφόρμα ανταλλαγής καρτών τον ίδιο μήνα.

Από τότε που ξεκίνησε, η ALT υποστηρίζει πως οι πελάτες της έχουν απαριθμήσει αξία περιουσιακών στοιχείων ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων στην πλατφόρμα της, με 70 εκατομμύρια δολάρια από αυτά να διατηρούνται στο χρηματοκιβώτιο της εταιρείας.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

Photo Credits: https://clutchpoints.com/

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0