Sports Βusiness

Φιλαδέλφεια Σίξερς - Μπεν Σίμονς: Θα πληρώσει τα... πείσματα του 360.000 δολάρια για κάθε απουσία!

Φιλαδέλφεια Σίξερς - Μπεν Σίμονς: Θα πληρώσει τα... πείσματα του 360.000 δολάρια για κάθε απουσία!

Το γυαλί μεταξύ των Σίξερς και Μπεν Σίμονς εδώ και αρκετό καιρό έχει ραγίσει και δεν… κολλάει. Στον Αυστραλό γκαρντ επιβλήθηκε πρόστιμο 360.000 δολαρίων καθώς αρνείται να συνεργαστεί.

H σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές… μύριζαν μπαρούτι από καιρού. Ο Μπεν Σίμονς επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους, δηλώνει πως δεν είναι έτοιμος να προπονηθεί και να αγωνιστεί, απουσιάζοντας από τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/11), ανάμεσα στη Φιλαδέλφεια και το Ντιτρόιτ!

Έτσι, η ομάδα των Σίξερς αποφάσισε να ακολουθήσει επιθετική τακτική και να δείξει στον Αυστραλό, πως… δεν παίζει, επιβάλλοντας του χρηματικό πρόστιμο 360.000 δολαρίων! Μάλιστα, για κάθε αγώνα που ο μπασκετμπολίστας θα απουσιάζει, θα ακολουθείται η ίδια τακτική μέχρι να αποφασίσει να συνεργαστεί με τους ειδικούς τους ομάδας και να ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης των προβλημάτων του, μέσω των ψυχολόγων.

Παρόμοια κατάσταση είχε δημιουργηθεί στις αρχές του Οκτωβρίου, όταν η ομάδα είχε αναβάλλει της προγραμματισμένη πληρωμή του παίκτη, καθώς ο ίδιος δεν έδινε το παρόν στις προπονήσεις. Όταν ο Σίμονς αποφάσισε να επανέλθει στις υποχρεώσεις του, τότε τα χρήματα εμφανίστηκαν και αυτά σε ειδική θυρίδα. Η Φιλαδέλφεια ήταν προνοητική καθώς μέσω της συγκεκριμένης θυρίδας μπορεί να δεσμεύει χρήματα και να επιβάλλει τα πρόστιμα σε τυχόν παραπτώματα.

Οι εξελίξεις «κρέμονται» εκατό τις εκατό από τον Μπεν Σίμονς και στο πότε και αν θα αποφασίσει να συνεργαστεί. Υπενθυμίζουμε πως ο 25χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι και τη σεζόν 2024-25 με συνολικές αποδοχές 170 εκατομμυρίων.

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0