Sports Βusiness

Νιούκαστλ: «Πράσινο φως» για την εξαγορά της από τους Σαουδάραβες!

Νιούκαστλ: «Πράσινο φως» για την εξαγορά της από τους Σαουδάραβες!

Προ των πυλών βρίσκεται η ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά της Νιούκαστλ από Σαουδάραβες επενδυτές.

Σχετικά Άρθρα

Η εξαγορά της Νιούκαστλ από ένα Σαουδαραβικό επενδυτικό σχήμα είναι κάτι που πλέον αναμένεται να εγκριθεί, αφού πρώτα το κράτος διευθετήσει τα θέματα πειρατείας με τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Premier League beIN Sports. Εκείνοι που ήταν κοντά στη διαδικασία ανέφεραν ότι η άρση όλων των μορφών πειρατείας στη Σαουδική Αραβία και της απαγόρευσης για τα beIN Sports με έδρα το Κατάρ, θα πρέπει τώρα να ανοίξουν τον δρόμο για την υπογραφή της συμφωνίας 300 εκατομμυρίων λιρών.

Η εξαγορά ακυρώθηκε το καλοκαίρι του 2020 όταν οι αγοραστές - με επικεφαλής το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας και συμπεριλαμβανομένης της Αμάντα Στέιβλεϊ και των αδελφών Ρούμπεν - δεν κατάφεραν να αποδείξουν τον διαχωρισμό μεταξύ τους και του κράτους.

Ο ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ Μάικ Άσλεϊ άνοιξε διαδικασία διαιτησίας εναντίον της Premier League νωρίτερα φέτος και η υπόθεση αυτή έπρεπε να εκδικαστεί τον Ιανουάριο. Ωστόσο, πηγές λένε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί αυτό μετά την ενημέρωση για τα θέματα πειρατείας που έχουν διευθετηθεί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0