Sports Βusiness

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο - Ποιοι συμπληρώνουν τη λίστα του Forbes!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο - Ποιοι συμπληρώνουν τη λίστα του Forbes!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο ακριβοπλήρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes, με τον Μέσι να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκοράρει κατά ριπάς και ανταμείβεται ανάλογα, όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Ο Πορτογάλος σύμφωνα με το Forbes, αμείβεται με 125 εκατ. δολάρια το χρόνο και μόλις τα 70 από αυτά προέρχονται από το μισθό του. Τα υπόλοιπα 55 εκατ. δολάρια προέρχονται από χορηγίες, με τον Ρονάλντο να απογειώνεται στα social media με τους αριθμούς των ακολούθων του.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Μέσι με 110 εκατ. δολάρια το χρόνο (75 ο μισθός του και 35 από τις χορηγίες) ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο συμπαίκτης του στην Παρί, Νεϊμάρ που κερδίζει 95 εκατ. το χρόνο. Στο νούμερο 4 της λίστας ολοκληρώνεται η επιθετική τριάδα της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κιλιάν Εμπαπέ να εισπράττει μόλις 43 εκατ. δολάρια το χρόνο.

Στην 5η θέση βρίσκουμε τον δεύτερο εκπρόσωπο της Premier League, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να αμείβεται με 41 εκατ. το χρόνο, ενώ ακολουθούν οι Λεβαντόφσκι (6η θέση) και Ινιέστα (7η θέση)  που κερδίζουν 35 ο καθένας.

Στην 8η θέση συναντάει κανείς τον Πολ Πογκμπά με τον Γάλλο μέσο να εισπράττει 34 εκατ. δολάρια το χρόνο, ενώ την 10αδα συμπληρώνουν οι Γκάρεθ Μπέιλ (32 εκατ. δολάρια το χρόνο) και Εντέν Αζάρ (29 εκατ. δολάρια το χρόνο).

Το εκπληκτικό σε αυτή τη λίστα είναι ότι το συνολικό ποσό των τριών πρώτων θέσεων, δηλαδή των Ρονάλντο, Μέσι και Νεϊμάρ είναι μεγαλύτερο από το σύνολο όλων των υπόλοιπων που βρίσκονται στη λίστα.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0