Sports Βusiness

Λιντς Γιουνάιτεντ: Μεγάλη συνεργασία με τη… συμπολίτισσα εταιρεία ενεργειακών ποτών Boost Drinks

Λιντς Γιουνάιτεντ: Μεγάλη συνεργασία με τη… συμπολίτισσα εταιρεία ενεργειακών ποτών Boost Drinks

Deal με την τρίτη εταιρεία σε πωλήσεις ενεργειακών ποτών παγκοσμίως για τα «Παγώνια».

Σχετικά Άρθρα

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα προχώρησε σε μια σπουδαία συμφωνία που αναμένεται να επηρεάσει το εμπορικό status του συλλόγου, ανακοινώνοντας πως η Boost Drinks θα αποτελέσει τον «Επίσημο Συνεργάτη Ενεργειακών Ποτών» της Λιντς για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22.

Τα «Παγώνια» θα… ενώσουν τις δυνάμεις τους με την εταιρεία που εδρεύει επίσης στο Λιντς, σημειώνοντας παγκόσμια επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Η Boost Drinks ιδρύθηκε το 2001 και οι πωλήσεις στον χώρο των ενεργειακών ποτών είναι οι τρίτες μεγαλύτερες στον κόσμο. Έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην αγορά, τόσο για τα ισοτονικά ποτά της, τους έτοιμους στιγμιαίους καφέδες της, όσο και τα πρωτεϊνικά της σέικ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το λογότυπο της Boost Drinks θα προβάλλεται διαρκώς από τις διαφημίστηκες πινακίδες του γηπέδου ενώ θα βρίσκεται και σε… προνομιακή θέση στον χώρου όπου πραγματοποιούνται οι συνεντεύξεις τύπου. Παράλληλα, τα προϊόντα της θα είναι διαθέσιμα προς πώληση σε όλες τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο Elland Road.

Ο ιδιοκτήτης και CEO της Boost Drinks, Σάιμον Γκρέι, που είναι και φίλαθλος της Λιντς, υποστήριξε αναφορικά με τη νέα συνεργασία της εταιρείας του: «Η Λιντς Γιουνάιτεντ είναι ένα τεράστιο κλαμπ με πολύ παθιασμένους φιλάθλους. Μοιραζόμαστε μαζί της κοινές αξίες και τη φιλοδοξία για επιτυχία. Είναι τιμή μας να συνεργαστούμε με έναν τόσο δημοφιλή σύλλογο που έχει τεράστια ιστορία».

Από πλευράς του, ο Πολ Μπελ, Εκτελεστικός Διευθυντής της Λιντς, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Boost Drinks ενόψει της νέας σεζόν. Η Boost είναι ένα επιτυχημένο brand τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και διεθνώς. Ο σύλλογος ανυπομονεί να υποδεχτεί τους οπαδούς του πίσω στο Elland Road μετά από απουσία 18 μηνών δίνοντας τους τη δυνατότητα να αγοράσουν Boost Drinks γύρω από το στάδιο στις ημέρες των αγώνων».

Πάνος Σταμούλης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0