Sports Βusiness

Μαρία Άντρεζικ: Έβγαλε στο «σφυρί» το μετάλλιό της και διέθεσε 125.000 δολάρια για να χειρουργηθεί ένα βρέφος

Μαρία Άντρεζικ: Έβγαλε στο «σφυρί» το μετάλλιό της και διέθεσε 125.000 δολάρια για να χειρουργηθεί ένα βρέφος
Η Μαρία Άντρεζικ έβγαλε σε δημοπρασία το ασημένιο, ολυμπιακό της μετάλλιο για να βοηθήσει ένα βρέφος να χειρουργηθεί και συγκέντρωσε 125.000 δολάρια. 
Η Πολωνή ακοντίστρια Μαρία Άντρεζικ είναι αξιοθαύμαστη τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η 25χρονη αθλήτρια αποφάσισε να το βγάλει σε δημοπρασία, προκειμένου να βοηθήσει ένα μωράκι, 8 μηνών, να μεταβεί στο Stanford University και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καρδιάς. 

Η πολωνική αλυσίδα καταστημάτων «Zabka» πλειοδότησε στην δημοπρασία, προσφέροντας το ποσό των 125.000 δολαρίων, αφήνοντας μάλιστα την Άντρεζικ να κρατήσει το μετάλλιο της! «Είμαστε συγκινημένοι από αυτή την όμορφη και ευγενική πράξη της Ολυμπιονίκη μας», δήλωσε σχετικά ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.

Αυτό το μετάλλιο έχει ιδαίτερη αξία για την Άντρεζικ, αφού το 2016, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, είχε μείνει εκτός βάθρου για μόλις 2 εκατοστά, ενώ στο μεσοδιάστημα μεταξύ των δύο κορυφαίων αθλητικών ραντεβού, η νεαρή ακοντίστρια ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο των οστών, τον οποίο κατάφερε να ξεπεράσει εγκαίρως!

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0