Sports Βusiness

Cade Cunningham: Συμφωνία με την Uptime - Πρότυπο του ο LeBron

Cade Cunningham: Συμφωνία με την Uptime - Πρότυπο του ο LeBron

Το Νο1 draft για το 2021, Cade Cunningham, έκλεισε μια ασυνήθιστη συμφωνία και μίλησε για το επιχειρηματικό του πρότυπο που είναι ο LeBron James.

O Cade Cunningham τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/7), κατέκτησε την πρώτη θέση στο draft του ΝΒΑ για το 2021. Οι εταιρίες όπως ξέρετε παραμονεύουν στην γωνία για να εκτοξεύσουν τα κέρδη τους, μέσω ενός νέου ταλέντου που μπορεί να κάνει… πάταγο.

Έτσι λοιπόν, ο 19χρονος point-guard, έκλεισε συμφωνία με την εταιρία ενεργειακών ποτών Uptime. Οι οικονομικές συμφωνίες μεταξύ του παίκτη και της εταιρίας δεν έγιναν γνωστές.

Η Uptime έχει έδρα στην Καλιφόρνια και ξεκίνησε την σειρά των ενεργειακών ποτών το 2014. Το προϊόν πωλείται σε περισσότερες από 35.000 σημεία, μπορούμε να το βρούμε ακόμα και στο Amazon. Η επιχείρηση μέχρι και σήμερα, έχει συγκεντρώσει πάνω από $11,700,000, σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία Pitchbook. Μέσα στο 2021, μάλιστα, αύξησε τα κέρδη της κατά 50% σε ετήσια βάση, αλλά και πάλι τα οικονομικά δεδομένα δεν έγιναν γνωστά.

Ο Cade Cunningham επιλέχθηκε από τους Detroit Pistons.
Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο NCAA  και το κολλέγιο του Oklahoma State, σημειώνοντας κατά μέσο όρο σε 27 παιχνίδια 20.1 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ.

Οι επιλογές του draft συχνά-πυκνά αποφασίζουν να συνεργαστούν με εταιρίες όπως η Gatorade (ανήκει στην Pepsi) για να πάνε σε μια επιλογή που θα είναι οικονομικά εξασφαλισμένοι. Αν και η Uptime είναι οικονομικά δεν μπορεί να συγκριθεί με τις τεράστιες εταιρίες, ο Cunningham είπε πως ασπάζεται την Vegan Lifestyle, καθώς η Uptime χρησιμοποιεί φυσική καφεΐνη από πράσινο τσάι.

«Επέλεξα μια μικρή εταιρεία γιατί είναι το προϊόν που μου αρέσει. Δεν θέλω να πάω σε μια εταιρία με μεγάλο όνομα επειδή αυτό είναι το καθιερωμένο. Νιώθω ότι είμαι μια καλή διαφήμιση για αυτούς και εκείνοι έχουν ένα εξαιρετικό προϊόν», όπως ανέφερε ο Cunningham σε δηλώσεις του.

Δεν δίστασε επίσης να αναφερθεί πως το πρότυπο του στον επιχειρηματικό κόσμο είναι ο LeBron James, αφού μάλιστα, έγινε και ο πρώτος εν ενεργεία δισεκατομμυριούχος μπασκετμπολίστας.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0