Sports Βusiness

Oklahoma City Thunder: Ο τελευταίος χορηγός του γηπέδου χρεοκόπησε και εγένετο… Paycom Center!

Oklahoma City Thunder: Ο τελευταίος χορηγός του γηπέδου χρεοκόπησε και εγένετο… Paycom Center!

Νέα χορηγική συμφωνία υπέγραψαν οι Oklahoma City Thunder με το γήπεδο τους να φέρει πλέον την ονομασία Paycom Center, για τα επόμενα 15 χρόνια, μετά τη χρεοκοπία του τελευταίου χρηματοδότη της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Μία καινούργια εποχή ξεκινάει για τους Oklahoma City Thunder με την εμβληματική ομάδα του NBA να μετονομάζει την έδρα της σε Paycom Center. Η συγκεκριμένη αλλαγή αποτελεί μέρος της συμφωνίας με την Paycom, εταιρία που εδρεύει στην Οκλαχόμα και θα χαρίσει το όνομά της στο γήπεδο για τα επόμενα 15 χρόνια.

Οι όροι του deal δεν έχουν γίνει πλήρως γνωστοί, ωστόσο, αναφέρεται πως το ποσό δεν θα ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Υπενθυμίζεται πως η Chesapeake Energy, η προηγούμενη εταιρία που είχε τα δικαιώματα της ονομασίας του γηπέδου, έληξε τη συμφωνία μετά την κατάθεση πτώχευσης τον Ιούνιο του 2020.

 

 

Στην επίσημη τοποθέτηση του ιδιοκτήτη των Thunder, Clay Bennet, αναφέρεται πως η συμφωνία προβλέπει την ύπαρξη τόσο μίας διαφημιστικής πινακίδας εντός του αγωνιστικού χώρου, τόσο και εκτός. Βέβαια, ξεχωρίζει αυτή στην οροφή του γηπέδου που θα έχει και περαιτέρω χώρο διαθέσιμο για διαφήμιση.

Το συγκεκριμένο deal έρχεται για να προστεθεί στις χορηγικές συμφωνίες που υπογράφτηκαν από ομάδες του NBA κατά τον τελευταίο μήνα, αφού τόσο οι Phoenix Suns, όσο και οι Miami Heat άλλαξαν την ονομασία των γηπέδων τους.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0