Sports Βusiness

Cavaliers: Συμφωνία με την Socios.com και σημαντικά προνόμια για τους επενδυτές!

Cavaliers: Συμφωνία με την Socios.com και σημαντικά προνόμια για τους επενδυτές!

Τα προνόμια που θα κερδίσει η εταιρία από αυτή τη συμφωνία θα έχουν ισχύ και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.  

Σχετικά Άρθρα

Η πλατφόρμα αφοσίωσης θαυμαστών «Socios.com» έχει πετάξει τα δίχτυα των αθλητικών της χορηγιών στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, κάνοντας αυτή τη φορά μια νέα συμφωνία με τους Cleveland Cavaliers.

Βασικός όρος τη συμφωνίας είναι πως το λογότυπο της εταιρίας θα πρέπει να τυπωθεί στο μπροστινό μέρος της φανέλας. Επιπλέον το «Socios.com» θα προβάλλεται στις φωτεινές πινακίδες του Rocket Mortgage FieldHouse – του γηπέδου –, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το σήμα της ομάδας εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά ως μέρος του συλλογικού διεθνούς προγράμματος μάρκετινγκ του NBA. Να σημειωθεί ότι η εταιρία ο πρώτος εταιρικός συνεργάτης Cavaliers που κέρδισε αυτά τα διεθνή δικαιώματα.

«Αυτή η συνεργασία με το Socios.com είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα προόδου ως μέρος της συνεχιζόμενης εξερεύνησής μας στην τεχνολογία blockchain και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα στην επιχείρησή μας για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της αφοσίωσης των θαυμαστών», δήλωσε ο Mike Conley, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής πληροφοριών των Cavaliers.

Αυτή η χορηγία προστίθεται στη λίστα με τις υπόλοιπες της εταιρίας οι οποίες φτάνουν τις 40 στις ΗΠΑ, μεταξύ αυτών και οι Boston Celtics. Φυσικά η «Socios.com» έχει αμέτρητες συμφωνίες και στην Ευρώπη συμπεριλαμβανομένου των Βαλένθια, Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα, Γαλατασαράι, Γιουβέντους και Μίλαν, όπως και ομάδων της Formula 1.

Πρόσφατα πρόσθεσε παρόμοιες συμφωνίες με τους Philadelphia 76ers και την ομάδα του πρωταθλήματος χόκεϊ New Jersey Devils. Τον περασμένο Απρίλιο ο διευθύνων σύμβουλος της «Socios.com», Alexandre Dreyfus, μίλησε για τα πλάνα επέκτασης του brand στις ΗΠΑ τονίζοντας πως γνώμονας θα αποτελέσει η κατανομή μιας επένδυσης 50 εκατομμυρίων δολαρίων (41,7 εκατομμύρια ευρώ) στη Βόρεια Αμερική.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0