Sports Βusiness

PokerStars: Μέχρι το 2023 θα είναι ο επίσημος στοιχηματικός χορηγός για τη Formula 1 στην Ευρώπη

PokerStars: Μέχρι το 2023 θα είναι ο επίσημος στοιχηματικός χορηγός για τη Formula 1 στην Ευρώπη

Σπουδαίο deal για την πολύ εμπορική ευρωπαϊκή αγορά που βρίσκει κερδισμένες και τις δύο πλευρές.

Σχετικά Άρθρα

Η PokerStars είναι με κάθε επισημότητα ο αποκλειστικός στοιχηματικός χορηγός στην Ευρώπη για την… κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το deal ολοκληρώθηκε με τη σημαντική συμβολή της Vizrt (εταιρία που ειδικεύεται στο ψηφιακό μάρκετινγκ) και θα έχει ισχύ τουλάχιστον μέχρι το 2023.

Η PokerStars ήθελε να κλείσει άμεσα τη συμφωνία, ξεκινώντας ήδη τις συζητήσεις νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Τον Μάρτιο του 2020, αποφασίστηκε πως η αντίστοιχη θέση για την ασιατική αγορά θα ανήκει στην 188Bet για τα επόμενα πέντε χρόνια, βάζοντας στα ταμεία της Formula 1 περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Λεπτομέρειες για τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν τη «Γηραιά ήπειρο» δεν έχουν έρθει ακόμα στη δημοσιότητα. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψιν τη μεγάλη αγάπη του ευρωπαϊκού κοινού για το στοίχημα, εκτιμάται πως ο… γάμος μεταξύ Formula 1 και PokerStars θα είναι ακόμα πιο κερδοφόρος.

Ο Tom Warren, διευθυντής μάρκετινγκ του ομίλου της PokerStars, υποστήριξε: «Η συνεργασία με τη Formula 1 μας δίνει πρόσβαση σε μια βάση θαυμαστών του οποίου το πάθος για τον αθλητισμό ξεπερνά τα motorsports. Το γεγονός ότι θα προσεγγίσουμε ένα τόσο μεγάλο κοινό στην Ευρώπη, που αποτελεί την κορυφαία αγορά, είναι για εμάς μια συναρπαστική πρόκληση».

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0