Sports Βusiness

NBA Finals: Δεύτερος ακριβότερος μέσος όρος εισιτηρίων σε τελικούς

NBA Finals: Δεύτερος ακριβότερος μέσος όρος εισιτηρίων σε τελικούς
H δράση των τελικών του ΝΒΑ ξεκινάει τα ξημερώματα της Τετάρτης (07/07, 4:00), και τα εισιτήρια της σειράς... γράφουν ιστορία.
Σχετικά Άρθρα

Το ΝΒΑ και πόσο μάλλον οι τελικοί της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης, φημίζεται για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων τους. Η σειρά ανάμεσα στους Bucks και τους Suns μπορεί να μην είναι από τις πιο εμπορικές, αλλά φαίνεται πως θα γράψει…ιστορία.

Phoenix Suns και Milwaukee Bucks ξεκινάνε τα ξημερώματα της Τετάρτης την μεγάλη πορεία για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Οι δύο ομάδες έχουν να βρεθούν σε τελικούς ΝΒΑ πολλά χρόνια και τώρα είναι η στιγμή τους. Αν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πολλά υποσχόμενος για το μέλλον, θα πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία από τα «μαλλιά» και να κάνει τα αδύνατα-δυνατά, ακόμα και με λαβωμένο γόνατο, που όπως φαίνεται δεν θα τον επηρεάσει στο να αγωνιστεί.

Οι «Ήλιοι» θα βρεθούν στους τελικούς μετά το μακρινό 1993, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους ασταμάτητους Chicago Bulls και η σειρά έκλεισε με σκορ 4-2. Από την άλλη πλευρά, το Milwaukee βιώνει στιγμές μοναδικές, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει αλλάξει όλο το status της ομάδας. Πλέον είναι ένα υπολογίσιμο σύνολο, που κάνει αγωνιστικές υπερβάσεις. Αφήνοντας εκτός την υπερδύναμη του Brooklyn, σειρά είχαν οι Hawks και οι…ΝΒΑ Finals ήταν μονόδρομος. Τελευταία τους εμφάνιση σε τελικούς; Το 1974, απέναντι στους Boston Celtics και εκεί έχασαν τη σειρά με σκορ 4-3.

Μπορεί όπως είπαμε να μην είναι ένα «εμπορικό» ζευγάρι για τελικούς ΝΒΑ, αλλά οι τιμές των εισιτηρίων σε αυτούς…ζαλίζουν.
6830449YJzL74t.jpeg

Ο μέσος όρος της τιμής των εισιτηρίων της σειράς αγγίζει τα 2.425$, κάτι που την κατατάσσει στην δεύτερη θέση των ακριβότερων εισιτηρίων στην ιστορία των τελικών. Βρίσκεται κάτω από την σειρά του 2019, Golden State Warriors – Toronto Raptors, όπου άγγιξε τα 4.395$. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι οι «πολεμιστές» βρίσκονται σε 4 θέσεις του «top 5» της συγκεκριμένης κατηγορίας.
683152c4MFUey9.jpeg

Σε ατομικό επίπεδο τιμών εισιτηρίων τώρα, οι Suns την φετινή χρονιά έχουν…χτυπήσει κόκκινα. Με 3.187$ κατά μέσο όρο εισιτηρίων, οι «Ήλιοι» αναρριχούνται στην τρίτη θέση των πιο ακριβών εισιτηρίων σε τελικούς ΝΒΑ. Πρώτη και δεύτερη θέση κατέχουν οι Golden State Warriors με τιμή εισιτηρίων: 4.427$, τη χρονιά 2019, ενώ αντίστοιχα οι Toronto Raptors με 4.364$ το 2019.

Η σειρά του 2019 ήταν δεδομένα η πιο ακριβή, με βάση τους μέσους όρους τιμών των εισιτηρίων. Το να βρίσκονται και οι Phoenix Suns κάπου εκεί μέσα μπορεί να θεωρηθεί…άθλος. Το Milwaukee με μέσο όρο εισιτηρίων 1.664$ στο Fiserv Forum, δεν έχουν μπει στην υψηλότερη πεντάδα και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην έβδομη θέση.

Δημήτρης Φεραδούρος

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0