Sports Βusiness

Το κρυπτονόμισμα «Dogecoin» εισάγεται δυναμικά στην αγορά του MLB

Το κρυπτονόμισμα «Dogecoin» εισάγεται δυναμικά στην αγορά του MLB
Εισιτήρια του κορυφαίου πρωταθλήματος μπέιζμπολ του πλανήτη πωλούνται πλεόν έναντι κρυπτονομισμάτων.

Τι και αν ξεκίνησε ως ένα… αστείο; Η αξία του Dogecoin καταγράφει τις τελευταίες ημέρες αλματώδη άνοδο κάτι που αποτυπώνεται και από το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα χρησιμοποιείται πλέον και στο MLB.

Ο πρόεδρος των Oakland Athletics, Dave Kaval, υποστήριξε μέσω twitter ότι η ομάδα του έχει πραγματοποιήσει συναλλαγές με Dogecoin ποστάροντας παράλληλα το hashtag «#DogecoinToTheMoon».

Οι «A’s» έγιναν ο πρώτος οργανισμός στην ιστορία του MLB που δέχτηκε πληρωμές σε κρυπτονόμισμα. Αυτή η δυνατότητα είχε δοθεί στους φίλους της ομάδας από τον Μάρτιο και τη Δευτέρα ανακοίνωσαν πως πούλησαν πολλά διπλά εισιτήρια για την αναμέτρηση τους κόντρα στους Toronto Blue Jays έναντι 100 Dogecoins.

Το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα ξεκίνησε με χιουμοριστικό χαρακτήρα το 2013, χρησιμοποιώντας για τη διάδοση του μια λατρεμένη διαδικτυακή φιγούρα σκύλου ονόματι Doge.


Έχει ήδη κερδίσει αρκετούς υποστηρικτές, με τον Mark Cuban, ιδιοκτήτη των Dallas Mavericks, να έχει δηλώσει νωρίτερα μέσα στη σεζόν πως προϊόντα και εισιτήρια της ομάδας του θα διατίθενται έναντι Dogecoins.

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0