Retro Stories

Ελληνικό All Star σημαίνει Πέτγουεϊ και… Κιάμος! (video)

Ελληνικό All Star σημαίνει Πέτγουεϊ και… Κιάμος! (video)
Ίσως η πιο καλτ και viral στιγμή του ελληνικού μπάσκετ συνέβη 10 χρόνια πριν στην δική μας έκδοση του All Star Game, όταν ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ερμήνευσε Πάνο Κιάμο χωρίς να χάσει στίχο!

Μπορεί τα ελληνικά All Star Game να μην έχουν την ίδια αίγλη με τα αντίστοιχα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, αλλά σίγουρα ξεχωρίζουν με τον δικό τους τρόπο.

Φέτος η καρδιά του All Star Game χτυπάει στην Καρδίτσα και στο Κλειστό «Ι. Μπουρούσης» το διήμερο 16/17 Δεκεμβρίου και δεν γίνεται να μην ανατρέξουμε σε μία από τις πιο καλτ στιγμές της διοργάνωσης.

Πάνε 10 χρόνια και κάτι από τον Οκτώβριο του 2013, όταν έλαβε χώρα στην Πάτρα η διοργάνωση των αστέρων που έμεινε ανεξίτηλη στη μνήμη όλων.

Εκείνο φυσικά ήταν το πρώτο All Star Game που άπαντες είδαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο του Φιλαθλητικού τότε, πριν μας χαιρετήσει για τας Αμερικάς, αλλά όλοι το θυμούνται για τελείως διαφορετικό λόγο.

Φυσικά αυτός δεν είναι άλλος από το… σόου που χάρισε στους θεατές του Κλειστού της Περιβόλας, και όχι μόνο, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ως παίκτης του Ρεθύμνου τότε πριν οδηγηθεί προς Λιμάνι μεριά για μία διετία συμμετείχε στη διοργάνωση και συγκεκριμένα στον διαγωνισμό καρφωμάτων τον οποίο και κέρδισε με βαθμολογία το απόλυτο 50.

Βέβαια δεν έμεινε αξέχαστος για την σπουδαία επίδοσή του, αλλά για το ταλέντο του στο… τραγούδι. Ο Αμερικανός πήρε το μικρόφωνο και δίχως να διστάσει, τραγούδησε το χιτ «φωτιά με φωτιά» του Πάνου Κιάμου. Κάπου εκεί ανάμεσα στο τραγούδι και στις αξιοζήλευτες χορευτικές φιγούρες του Πέτγουεϊ το κοινό ξετρελάθηκε από τον πάνω απ’ όλα πολύπλευρο και φυσικά ταλαντούχο μπασκετμπολίστα.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0