Πρόσωπα

«Ρονάλντο, είσαι σίγουρα 39»; Ο… βασιλιάς των χατ-τρικ κάνει ό,τι θέλει στη Σαουδική Αραβία, δύο μήνες πριν το EURO! (video)

«Ρονάλντο, είσαι σίγουρα 39»; Ο… βασιλιάς των χατ-τρικ κάνει ό,τι θέλει στη Σαουδική Αραβία, δύο μήνες πριν το EURO! (video)

O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν… χαμπαριάζει από ηλικία και δίνει συνέχεια στα «επιτεύγματά» του στη Σαουδική Αραβία.

Λένε πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Κάτι που επιβεβαιώνεται περίτρανα στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έχει πατήσει τα 39 του, αλλά παίζει σαν να είναι ακόμη έφηβος. Κάθε εβδομάδα, το όνομά του εμφανίζεται πρώτο στις πλατφόρμες των social media που… εκθειάζουν τα «κατορθώματά» του.

Και πώς να μην το κάνουν άλλωστε. Ασύλληπτα τα νούμερά του και η απόδοση του Πορτογάλου σταθερά… εξωπραγματική.

Το βράδυ της Τρίτης (02/04), η Αλ Νασρ διέλυσε την Άμπχα με 8-0 για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Μέχρι το ημίχρονο, η ομάδα του Λουίς Κάστρο προηγούνταν με 5-0.

Ο Ρονάλντο είχε συμμετοχή και στα πέντε από αυτά! Σκόραρε χατ-τρικ σε κάτι περισσότερο από 30 λεπτά (11΄, 21΄, 42΄) και έφτιαξε τα άλλα δύο γκολ για τους συμπαίκτες του. 


Ήταν ένα back to back χατ-τρικ για τον «αγέραστο» Πορτογάλο, μετά από εκείνο της προηγούμενης αγωνιστικής και έτσι, έχει πλέον πετύχει πάνω από δύο χατ-τρικ σε 12 διαφορετικά ημερολογιακά έτη στην καριέρα του.


Συνολικά στην καριέρα του, μετράει 65, ενώ το πιο «τρελό» στατιστικό είναι ότι έβαλε τα 30 από αυτά μέχρι την ηλικία των 30 ετών, ενώ τα υπόλοιπα μετά!


Είναι με διαφορά ο απόλυτος σταρ της Αλ Νασρ έχοντας 29 γκολ και 11 ασίστ σε 24 ματς του φετινού πρωταθλήματος. Σε όλες τις διοργανώσεις, μετρά 36 γκολ.

Του λείπουν ακόμη 15 για να φτάσει τα 900 συνολικά στην καριέρα του και τίποτα δεν μοιάζει ικανό να τον σταματήσει.

Ας μην ξεχνάμε, ότι βρισκόμαστε δύο μήνες μακριά από το EURO 2024. Μία ολόκληρη χώρα στηρίζεται σε αυτόν και ο Ρονάλντο… φουλάρει για, ίσως, την τελευταία του συμμετοχή σε EURO.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0