Πρόσωπα

«Πινέδα στον πάγκο» σημαίνει... ζόρια για την ΑΕΚ: Ασύλληπτο σε πόσα στραβοπατήματα, δεν είχε ξεκινήσει βασικός! (video)

«Πινέδα στον πάγκο» σημαίνει... ζόρια για την ΑΕΚ: Ασύλληπτο σε πόσα στραβοπατήματα, δεν είχε ξεκινήσει βασικός! (video)
Η «παράδοση» της ΑΕΚ στα ματς που δεν ξεκινάει ο Ορμπελίν Πινέδα, δεν αφήνει περιθώρια για πολλές και διαφορετικές αναγνώσεις! Οι αριθμοί, «μιλούν» από μόνοι τους.
Ακόμα και ο βιονικός Μεξικανός, χρειάζεται «ανάσες». Κάπως έτσι, απέναντι στον Άρη, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας των Play Offs, ο Ορμπελίν Πινέδα δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, αλλά ήρθε από τον πάγκο.

Το ματς εξελίχθηκε σε «αυτοκτονία», με την ΑΕΚ να ισοφαρίζεται στο 90+7' και παρότι δεν είναι αυτός ο μόνος λόγος, η απουσία του από την αρχική ενδεκάδα, «προϊδέαζε» πως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν πολύ καλά.

Γιατί; Επειδή και στις προηγούμενες φορές, δεν «βγήκε» στην ΑΕΚ!

Ο Πινέδα ξεκίνησε βασικός σε όλα τα ματς που ήταν διαθέσιμος στην Ευρώπη. Ελειψε μόνο από αυτό, στην ήττα-αποκλεισμό από τον Άγιαξ.

Στα δύο παιχνίδια για το Κύπελλο δεν έχασε δευτερόλεπτο, ενώ στο πρωτάθλημα, από τις 23 συμμετοχές, τις 16 τις έχει καταγράψει ως βασικός, ενώ στις άλλες επτά, αγωνίστηκε έστω ως αλλαγή.

Σε κανένα ματς, λοιπόν, δεν βρέθηκε απλώς στον πάγκο, ενώ τρεις φορές ήταν εκτός αποστολής: στη δύσκολη νίκη επί του Ατρομήτου (28/09, 2-1), για να ξεκουραστεί, και στις σοκαριστικές ισοπαλίες με Πανσερραϊκό (18/12, 2-2) και Παναιτωλικό (21/12, 2-2), λόγω τραυματισμού.

Αν προστεθούν κι αυτά στη λίστα, ως ματς «χωρίς Πινέδα», αντιλαμβάνεται κανείς, πως ο «κακός οιωνός» που υπήρχε πριν το ματς, επιβεβαιώθηκε και στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Αναλυτικά, τα ματς στα οποία πέρασε ως αλλαγή:

1η αγωνιστική, ΑΕΚ - Πανσερραϊκός 1-1
3η αγωνιστική, Βόλος - ΑΕΚ 2-3
4η αγωνιστική, ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1
7η αγωνιστική, ΟΦΗ - ΑΕΚ 2-0
8η αγωνιστική, Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 0-3
10η αγωνιστική, Κηφισιά - ΑΕΚ 1-1
26η αγωνιστική, Άρης - ΑΕΚ 3-3

Αναλυτικά, τα ματς στα οποία ήταν εκτός αποστολής:

6η αγωνιστική, ΑΕΚ - Ατρόμητος 2-1
14η αγωνιστική, Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2-2
15η αγωνιστική, Πανσερραϊκός - ΑΕΚ 2-2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0