Πρόσωπα

Ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ πέτυχε το… φλουρί για το 2024 και σκοράρει δίχως αύριο! (video)

Ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ πέτυχε το… φλουρί για το 2024 και σκοράρει δίχως αύριο! (video)

Το 2024 έφερε για «δώρο» στον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, το… φονικό ένστικτο ενός επιθετικού. Ο Άγγλος έχει ξεκινήσει τη νέα χρονιά, με νούμερα που… σαλεύουν, εντυπωσιάζοντας τη Μίλαν, τους οπαδούς της, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό.  

Η Μίλαν φιλοξένησε στο Σαν Σίρο τη Ρεν για το Europa League και με γοργές διαδικασίες καθάρισε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, την υπόθεση πρόκριση (3-0, 15/02).

Με άλλο ένα φετινό σόου του Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ οι, «ροσονέρι» πέρασαν… πάνω από τους Γάλλους, μετατρέποντας τον επαναληπτικό σε… τυπική διαδικασία. Με τα δύο γκολ που πέτυχε ο Άγγλος, έφτασε τα επτά στη σεζόν και τα έξι μέσα στο 2024.

Μοιάζει σαν να πέτυχε το… φλουρί ο Λόφτους-Τσικ στην πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2024 και έχει ξεκινήσει το έτος πιο… καυτός από ποτέ.

Από την αλλαγή του χρόνου, μετράει οκτώ συμμετοχές και έξι τέρματα, κάτι που όχι η Μίλαν, πιθανότατα ούτε ο ίδιος δεν θα πίστευε για τον εαυτό του.

Εικόνα

Οι Ιταλοί τον απέκτησαν με σκοπό να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή, προσθέτοντας ένα ψηλό δυνατό κορμί, που θα μπορεί ταυτόχρονα να φτιάχνει και το παιχνίδι της ομάδας, στο επιθετικό τρανζίσιον. Όλα αυτά τα έχει φέρει εις πέρας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μοιράζοντας χαμόγελα στο Μιλάνο με την απόδοση του.

Αυτό που έχει καταφέρει στα τελευταία παιχνίδια όμως, ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Το σκοράρισμα δεν ήταν ποτέ το… φόρτε του. Χαρακτηριστικό είναι πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τις φανέλες των Τσέλσι και Φούλαμ, είχε βρει δίχτυα μόλις τρεις φορές.

Με λίγα λόγια, μέσα στις πρώτες 45 μέρες του 2024, διπλασίασε τα γκολ που είχε πετύχει στις προηγούμενες 1.461.

Εντυπωσιακό ξέσπασμα στο σκοράρισμα, για έναν παίκτη που οι επιθετικές αρετές, δεν είναι το βασικό του χαρακτηριστικό.    

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0