Πρόσωπα

«Χαμόγελα, δοκάρι, δημιουργία»: Όλα όσα έκανε ο Μπακασέτας, στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό! (video)

«Χαμόγελα, δοκάρι, δημιουργία»: Όλα όσα έκανε ο Μπακασέτας, στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό! (video)

Τι έκανε ο Τάσος Μπακασέτας στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό; Όλες οι «απαντήσεις», σε τρία βίντεο.

Ο Τάσος Μπακασέτας «πάτησε» Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, το απόγευμα της Δευτέρας (22/01). Οι ανάγκες του συνόλου του Φατίχ Τερίμ, όμως, οδήγησαν στο ντεμπούτο του με την «πράσινη» φανέλα, μόλις 48 ώρες αργότερα!

Απέναντι στον Ατρόμητο, στο πρώτο μεταξύ τους ματς, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας πήρε θέση στο βασικό σχήμα. Το αποτέλεσμα, σαφώς και δεν ήταν αυτό που θα ήθελε. Η δική του εμφάνιση, όμως, γέμισε τον κόσμου του «τριφυλλιού» με προσδοκίες.

Ο Τάσος Μπακασέτας υπήρξε ένας από τους καλύτερους -αν όχι ο καλύτερος- παίκτης του Παναθηναϊκού στο ματς της Τετάρτης (24/01). Μάλιστα, πριν από τη «σέντρα», είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Παναγιώτη Τσιντώτα, πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ.



Μόλις στο 10ο λεπτό, λίγο έλειψε να «ανοίξει» το σκορ, αλλά και λογαριασμό με τη νέα του ομάδα! Κοντρόλ και σουτ εκτός περιοχής, όχι με το καλό του πόδι, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, σταματώντας στο δοκάρι.



Συνέχισε να είναι αυτός, που κινούσε τα νήματα. Από τα δικά του πόδια, ξεκινάει η φάση για το 1-0 με τον Αϊτόρ.



Ακόμα και όταν το ματς «στράβωσε», προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Σε μία από αυτές τις στιγμές, βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Αϊτόρ στο 61ο λεπτό, αλλά το τελείωμα του Ισπανού δεν ήταν καλό.



Δείτε εδώ, τις καλύτερες στιγμές του Τάσου Μπακασέτα στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα highlights του ματς με τον Ατρόμητο:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0