Πρόσωπα

Η «τέχνη» δεν... ξεχνιέται: Xατ-τρικ του Νακαμούρα με απευθείας φάουλ, στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του! (video)

Η «τέχνη» δεν... ξεχνιέται: Xατ-τρικ του Νακαμούρα με απευθείας φάουλ, στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του! (video)
Ο «Βασιλιάς» των απευθείας εκτελέσεων φάουλ, απέδειξε πως αυτή την «τέχνη» την ξέρει όσο λίγοι. Ο 45χρονος Σουνσούκε Νακαμούρα σημείωσε χατ-τρικ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ, σε παιχνίδι που διεξήχθη προς τιμήν του!
Ο θρυλικός Σουνσούκε Νακαμούρα είπε «αντίο» στο... ποδόσφαιρο, με τον πιο κατάλληλο τρόπο, κάνοντας αυτό που γνωρίζει καλύτερα!

Στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του, που έλαβε χώρα στη γενέτειρά του, ο παλαίμαχος Ιάπωνας μεσοεπιθετικός σημείωσε χατ-τρικ με εκτελέσεις φάουλ και εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό!

Ο Νακαμούρα, ο οποίος έχει στις... πλάτες του, μια καριέρα 26 ετών, που ολοκληρώθηκε στα 44 του χρόνια (2022), αγωνίστηκε, στην αναμέτρηση της Yokohama FC Friends με αντιπάλους τους J-Dreams και φόρεσε τις φανέλες και των δύο ομάδων, από ένα ημίχρονο.
Μάλιστα, ο ίδιος πέτυχε συνολικά έξι γκολ σε αυτόν τον αγώνα, πραγματοποιώντας ένα «ονειρικό» αποχαιρετιστήριο ματς, το οποίο ενδέχεται να το θυμάται για όλη του τη ζωή. Φυσικά, ο 45χρονος Ιάπωνας απέδειξε για μία ακόμη φορά, πως γνωρίζει όσο λίγοι, την «τέχνη» των απευθείας εκτελέσεων φάουλ, έναν τρόπο με τον οποίο είχε κατορθώσει να σκοράρει 33 φορές στην καριέρα του. 

Θυμίζουμε πως ο... σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ Νακαμούρα, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων, σε Σέλτικ (με την οποία κατέκτησε και τρία πρωταθλήματα Σκωτίας), Εσπανιόλ και Γιοκοχάμα, στην οποία πλέον εκτελεί και χρέη προπονητή. Παράλληλα, ο πρώην άσος των «κελτών», είναι από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της εθνικής Ιαπωνίας, αφού «έκλεισε» την καριέρα του σε αυτήν με 98 συμμετοχές και 24 γκολ. 
Γιώργος Καπουκάκης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0