Πρόσωπα

«Μαγεία και τρέλα, σε... ένα»: Σαν να λέμε, ο Αμρ Ουάρντα στην Ελλάδα! (video)

«Μαγεία και τρέλα, σε... ένα»: Σαν να λέμε, ο Αμρ Ουάρντα στην Ελλάδα! (video)

Στιγμές, τόσο χαρακτηριστικές, που αρκούν για να «συνοψίσει» κανείς τα έξι χρόνια του Αμρ Ουάρντα στη χώρα μας. Από την ημέρα που «ντύθηκε» Μάκης Χριστοδουλόπουλος, έως τη... βεντέτα που είχε ανοίξει με την ΑΕΚ και την αγαπημένη του ταινία, που δεν έχει δει ποτέ!

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η φήμη, και το μεσημέρι της Τετάρτης (20/12), το «comeback» έγινε οριστικό.

Ο Αμρ Ουάρντα επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από τρία χρόνια απουσίας και πέντε διαφορετικές ομάδες, για χάρη του Πανσερραϊκού. Κι αυτομάτως, ήρθαν στο μυαλό, μερικές από τις πιο... έντονες στιγμές του.

Τι τραγούδι, τι «τρέλα» προς τους... τρελούς, τι επικές συζητήσεις στο κανάλι του ΠΑΟΚ, και πάνω απ' όλα, τι γκολάρες!

Ο Αμρ Ουάρντα έχει εξασφαλίσει το δικό του «κομμάτι» στην πρόσφατη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, και το BN Sports σας παρουσιάζει μερικούς, από τους λόγους!



«Πάμε Μαέστρο!»


Οι προηγούμενες γενιές, άκουγαν τον στίχο «βρε μελαχρινάκι» και σκεφτόντουσαν τον τραγουδιστή, Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2018, όμως, οι νεότερες το συνέδεσαν με έναν ποδοσφαιριστή!

Ο ΟΠΑΠ επέλεξε μερικούς αθλητές για να τραγουδήσουν δημοφιλή άσματα του ελληνικού πενταγράμμου. Στον Αμρ Ουάρντα έτυχε το «Βρε μελαχρινάκι» κι έγινε... χαμός, αφού εκείνη την περίοδο, το άκουγες να παίζει μέχρι και σε κλαμπ!



Τρέλα στους... τρελούς και βεντέτα με την ΑΕΚ!

Εκείνο το φοβερό γκολ απέναντι στην ΑΕΚ το 2018, είναι ο Νο.1 λόγος για να θυμάται κανείς την έντονη σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Έναν χρόνο αργότερα, όμως, υπήρχε ένα δεκαπενθήμερο, πραγματικό... σόου!

Η ΑΕΚ έφυγε με το «διπλό» από την έδρα του Ατρομήτου τον Φεβρουάριο του 2019, σε ένα ματς με διαιτητικά παράπονα από τους γηπεδούχους. Κάτι που ο Αμρ Ουάρντα φρόντισε να «υπενθυμίσει» μέσω social media.

Ήταν το πρώτο μεταξύ τους, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0, και κατά τη διάρκεια της αλλαγής του Αμρ Ουάρντα, ακούστηκαν πολλά... γαλλικά από την κερκίδα. Στο γιουχάρισμα, «απάντησε» σηκώνοντας ένα Κύπελλο, θέλοντας να υπενθυμίσει την ήττα της «Ένωσης» στον τελικό του 2018 από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο και άνηκε.

Η συγκεκριμένη κίνηση, πάντως, του «κόστισε», με τη διοίκηση του Ατρομήτου, να τον βάζει σε... καραντίνα.



Το «παράδοξο» της Τροίας!


Μέσα σε 90", ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να φέρει στο «φως» άγνωστες πτυχές του Αμρ Ουάρντα, μέσω του PAOK TV. Ακόμα και σε κάτι τόσο απλό, όμως, βρίσκεις... λαβράκι! Ποιο είναι αυτό;

Πως την αγαπημένη του ταινία, ο Ουάρντα δεν την έχει δει ποτέ ολόκληρη!



Το «υλικό» που έχει προσφέρει, είναι άπλετο, αλλά στο φινάλε, κανείς δεν αμφισβητεί την ποδοσφαιρική του αξία.

Κι αν ο Πανσερραϊκός με τον Πάμπλο Γκαρσία, καταφέρουν να... ξεκλειδώσουν έστω το 50% όσων έκανε ανά διαστήματα στα ελληνικά γήπεδα, το κέρδος θα είναι τεράστιο!



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0