Πρόσωπα

Αδιανόητος Κριστιάνο: Όσα γκολ έχει ο Χάαλαντ, άλλα τόσα έχει και ο «σούπερ σταρ» της Αλ Νασρ! (video)

Αδιανόητος Κριστιάνο: Όσα γκολ έχει ο Χάαλαντ, άλλα τόσα έχει και ο «σούπερ σταρ» της Αλ Νασρ! (video)

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Έρλινγκ Χάαλαντ τα… πάντα με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Χάρι Κέιν άφησε την Τότεναμ για την Μπάγερν Μονάχου, με φόντο τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Στο ίδιο διάστημα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πρώτος σκόρερ παγκοσμίως, εντός του 2023, φτάνοντας τα 50 φετινά γκολ με την Αλ Νασρ, στα 38 του χρόνια!

Είναι πραγματικά αδιανόητο, αν το αντιληφθεί κανείς πλήρως. Είναι κάτι μεταφυσικό. Είναι κάτι, το οποίο δεδομένα δεν μπορεί να εξηγηθεί με βάση τη λογική, ούτε να αναλυθεί, αναλογικά με αριθμούς, με λεπτά συμμετοχής και με τη Λίγκα στην οποία αγωνίζεται.

Πολλές φορές, ακόμη και το ίδιο το ποδόσφαιρο πρέπει να σηκώνει τα χέρια ψηλά. Οφείλει να το κάνει. Τουλάχιστον, όταν απέναντί του έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αισίως πανηγύρισε την 792η νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις, δίχως φυσικά ουδείς να έχει κερδίσει περισσότερο από αυτόν.

Να το προσπεράσουμε αυτό; Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, σκόραρε ξανά στη Σαουδική Αραβία και αισίως, έφτασε τα 50 γκολ μέσα στο τρέχον ημερολογιακό έτος. Ξεπέρασε τον Χάρι Κέιν και αυτή τη στιγμή, έχει ακριβώς τον ίδιο αριθμό γκολ, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι.

Με την ειδοποιό διαφορά προφανώς, πως ο Κριστιάνο παίζει στην Αλ Νασρ, πλην όμως, έχει «πατήσει» και τα 38 του χρόνια. Απέναντι στην Αλ Σαμπάμπ, ήταν απλώς ο… κλασσικός Ρονάλντο.

Έπαιξε 90 λεπτά, σκόραρε στο 74ο, πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο και το γκολ του προήλθε από υπέροχο πλασέ, σε μία ενέργεια που ξεκινά ο ίδιος. Είναι το 50ο γκολ του εντός του 2023. Είναι απίθανο! Και δεν έχει να κάνει με το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται. Έχει να κάνει με τον τρομερό «μύθο» που τον διέπει…

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0