Πρόσωπα

Κακή… παρένθεση η Βιγιαρεάλ, για τον Ιωαννίδη του 86% από τη λευκή βούλα! (video)

Κακή… παρένθεση η Βιγιαρεάλ, για τον Ιωαννίδη του 86% από τη λευκή βούλα! (video)

Επέστρεψε στις εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι ο Φώτης Ιωαννίδης, βελτιώνοντας το εντυπωσιακό ποσοστό ευστοχίας που μετρά από την άσπρη βούλα!

Σχετικά Άρθρα

Αποτελεί για άλλη μια φορά το πρόσωπο που δίνει τη λύση στον Παναθηναϊκό. Ο Φώτης Ιωαννίδης έλυσε το «γόρδιο δεσμό» στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, καθώς δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο το πέναλτι που κέρδισε από τον Πασαλίδη στο 34ο λεπτό.

Ο Έλληνας επιθετικός έδειξε ότι δεν επηρεάστηκε ούτε στο ελάχιστο από την αστοχία στο πέναλτι που μεσολάβησε την περασμένη Πέμπτη κόντρα στη Βιγιαρεάλ (30/11, 3-2). Ακόμα κι αν τελικά ούτε τότε στοίχισε στο «τριφύλλι», καθώς ο Παλάσιος πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


Ανέλαβε άμεσα την εκτέλεση και απέναντι στους Κρητικούς και δεν λάθεψε. Έγραψε το 1-0, προσέθεσε ακόμα ένα εύστοχο πέναλτι στη φετινή σεζόν και βελτίωσε το -ήδη- εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας που διατηρεί από την λευκή βούλα.


Είναι χαρακτηριστικό ότι συνολικά έχει αναλάβει εννέα εκτελέσεις στην καριέρα του. Όλες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τις επτά μάλιστα να πραγματοποιούνται από την έναρξη της σεζόν 2023-24! Άλλες δύο είχαν προηγηθεί την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ιωαννίδης, μέχρι και το ματς κόντρα στο «κίτρινο υποβρύχιο» ήταν αλάνθαστος, μετρώντας 5/5 πέναλτι. Όπως αποδείχθηκε, αποτέλεσε απλώς μία… άσχημη παρένθεση, με τον 23χρονο διεθνή φορ να ευστοχεί για έκτη φορά φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις!

Συνολικά, λοιπόν, έχει 8/9 πέναλτι, μία αναλογία, που μεταφράζεται σε 86% ποσοστό ευστοχίας!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0