Πρόσωπα

Ράσμους Χόιλουντ: «Ζορίζεται» στην Αγγλία, πετάει στα... αστέρια! (video)

Ράσμους Χόιλουντ: «Ζορίζεται» στην Αγγλία, πετάει στα... αστέρια! (video)

Η Ευρώπη του πάει και ο Ράσμους Χόιλουντ το δείχνει με κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται, προσφέροντας άπλετα χαμόγελα στους φίλους των «κόκκινων διαβόλων». Δημιουργεί όμως και το ερώτημα: Τι συμβαίνει όταν αγωνίζεται στην Αγγλία;

Ονομάζεται κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για κάποιο λόγο. Στο Champions League αγωνίζονται οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με το επίπεδο του ανταγωνισμού να «εκτοξεύεται» χρόνο με τον χρόνο.

Ο Ράσμους Χόιλουντ όμως φαίνεται να έχει τον… τρόπο του και ανάμεσα στα υπόλοιπα «αστέρια» ξεχωρίζει.

Κοπεγχάγη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνουν «μάχη» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Για καλή τους τύχη, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν στην 11αδα τους τον Χόιλουντ, ο οποίος στην Ευρώπη δείχνει… σεληνιασμένος.

 Μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο 20χρονος επιθετικός «πλήγωσε» τους συμπατριώτες του σκοράροντας το 1-0.

Το 2-0 δεν άργησε με τον Ράσμους στο 28’ να στέλνει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Δανός πέτυχε πέμπτο γκολ στις συνολικά τέσσερις και μοναδικές του εμφανίσεις στο Champions League.

Αφού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο πέταλο των Άγγλων, πολλοί από αυτούς θα έχουν ένα εύλογο ερώτημα. Γιατί δεν μεταφέρει τις επιδόσεις του αυτές και όταν αγωνίζεται στο «Νησί»;

Ο Χόιλουντ μετράει οκτώ συμμετοχές στην Premier League και άλλες δύο στο Κύπελλο Καραμπάο, με απολογισμό τερμάτων… μηδέν.

Μπορεί στην Ευρώπη να βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ (αγκαλιά με τον Μοράτα), σε αυτόν της Αγγλίας όμως, δεν έχει καταφέρει ακόμη καν να… μπει.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0